Ashampoo Office Free безплатен офис пакет

Ashampoo Office е безплатен офис пакет подходящ за потребители, за които е трудно или невъзможно да закупят платения Microsoft Office.

Софтуерът, разработен от Ashampoo, ви позволява да създавате и редактирате документи, презентации, електронни таблици бързо и удобно.

Ashampoo Office free безплатен офис пакет

Според разработчиците, софтуера е по-бърз, мощен и съвместим с документите на Microsoft Office. Ashampoo Office е пакет с приложения за текстообработка, електронни таблици и презентации. Това е бърз и компактен офис пакет и инструмент, напълно съвместим с всички съществуващи версии на MS Office, който впечатлява с интуитивно управление и разнообразие от функции.

Софтуерът е съвместим с операционна система Windows и може да се инсталира на всеки компютър, работещ с Windows XP, Windows Vista, Windows 7, 8, 10 и 11.

Ashampoo Office идва с чудесни приложения за своите потребители, включително страхотните TextMaker и PlanMaker, както и мощния Presentation.

Ashampoo Office е пакет от чудесни приложения

Ashampoo TextMaker ви позволява да извършвате ежедневните си текстообработващи задачи, като и създаване на документи от прости поздравителни картички до сложни бюлетини.

Този софтуер осигурява възможно най-добрата поддръжка за всяка задача за обработка на текстове. Програмата ви позволява да създавате документи самостоятелно и да ги споделяте с други хора.

Създадените документи могат да се отпечатват или да се споделят като електронни книги или PDF файлове.

Софтуера позволява документите да се запазват и в PDF формат

Ashampoo PlanMaker е мощен и лесен за използване софтуер за електронни таблици. PlanMaker разполага с над 350 изчисления, които са вградени и до 1 милион реда работни листове и други професионални функции.

Приложението е усъвършенствано и идеално решение за всяка форма на изчисления. PlanMaker също така ви позволява да анализирате данните си и да ги визуализирате, като графики представени групирано.

Пълната съвместимост с XLS и XLSX файловете и интегрираният PDF експорт, допълват огромния набор от функции на приложението.

Програмата е с пълната съвместимост за XLS и XLSX файловете

Приложението Ashampoo Presentation ви позволява бързо да създавате впечатляващи презентации. Налични са различни шаблони за персонализиране, от които можете да изберете най-подходящия, който да свърши основната част от вашата работа.

С приложението Presentation правите слайдовете по-специални, като добавяте диаграми, графики, преходи с анимации, видеоклипове и звуци и оставяте аудиторията впечатлена и ангажирана при представянето.

Професионално проектираните шаблони и интерактивни анимации, както и преходите, базирани на технологията DirectX, могат много лесно да се добавят към вашите проекти.

Ashampoo Office е преведен за сега на 14 езика, между които German, English, Dutch, French, Hungarian, Russian, Italian, Portuguese, Spanish, Turkish, Japanese, Chinese (traditional), Arabic и Greek. За съжаление все още не е преведен на български език, но да се надяваме в близко бъдеще това да се случи.

Ashampoo Office е широко използван софтуер навсякъде по света с доста положителни отзиви, които заслужават да бъдат споменати. Той е високо качествен офис пакет и една много добра алтернатива на MS Office.

Свалете и използвайте този безплатен офис пакет

Публикуване на коментар

0 Коментари