Audacity безплатна програма за редактиране и записване на музика

Изключително мощен и богат на функции инструмент, Audacity е чудесна алтернатива на скъпите аудио редактори и е изненадващо лесен за използване. Audacity е невероятен безплатен аудио редактор с отворен код, който е толкова добър, колкото и много премиални платени приложения. Можете да го използвате, за да направите свои собствени записи, да премахнете шума, да нарязвате и комбинирате тракове, да прилагате специални ефекти и да постигате наистина професионални резултати.


Ако всичко това не е достатъчно, можете да разширите Audacity с плъгини, които добавят нови ефекти или интегриране с други приложения. Няма ограничения за размера или дължината на вашите проекти, и нищо не е заключено с цел платен ъпгрейд. Независимо дали правите музика, подкасти, аудио книги или друг вид проект, Audacity е наистина фантастично средство.Въпреки огромния си набор от мощни инструменти, Audacity е изненадващо лесна за използване и много от най-популярните инструменти (като намаляване на шума и премахване на вокали от музикални парчета) са достъпни чрез удобни помощници и съветници за настройка. Audacity може да записва аудио от микрофон и от компютърно възпроизвеждане, като честотата достига 192,000Hz. Нивеломерите наблюдават нивата на силата на звука по време на записа, като ви позволяват да идентифицирате изрязването или други проблеми.


Audacity също ви позволява да премахнете досадното съскане, шумолене и други фонови шумове, ако не можете да гарантирате качеството на средата за запис. Audacity може да променя честотите с ефектите си за изравняване, бас и високи честоти, високо и нискочестотно филтриране, а силата на звука може да се регулира чрез инструмента за усилване, нормализиране и регулира ефектите на избледняване.

За тези, които търсят начин да записват аудио от Интернет или да редактират аудио файлове, Audacity е мощен, безплатен вариант. Професионалните музиканти, разбира се, искат да се придържат към мощните инструменти с впечатляващи интерфейси, но непретенциозните потребители, които не искат да плащат, могат да тестват Audacity.


Коментари

ПОПУЛЯРНИ

ТОП 5 на най-добрата безплатна програма за записване на дискове CD-DVD 2019

ТОП 5 на най-добрия безплатен онлайн PDF редактор на текст 2019

Как да проверя дали домейна на сайта ми е наказан и е в черния списък на Google