Безплатна програма за изрязване и редактиране на MP3 файлове

MP3 е файлов формат, който е съвместим с почти всички устройства, включително компютри и смартфони.

Това е основната причина хората да създават мелодии и да записват музикални файлове в този формат.

Безплатна програма за изрязване и редактиране на MP3 файлове

Ако искате да направите мелодия с любимата си песен, можете да използвате програма за изрязване на MP3 файл, за да я разделите или да премахнете нежеланите части.

Ако искате да редактирате или изрежете определена част от MP3 файл и нямате предварително инсталирани инструменти на вашия компютър, трябва да изтеглите софтуер на трета страна. След това ще можете да изрязвате MP3 файлове за мелодии, PowerPoint или видео презентации.

Free MP3 Cutter and Editor безплатна програма за изрязване на MP3 файл


Free MP3 Cutter and Editor е много прост инструмент за редактиране на MP3 аудио файлове. Програмата е съвместима с MP3 и WAV аудио файлове, но няма поддръжка за WMA или AAC файлови формати.

Безплатният аудио редактор е много добър избор и ако трябва да коригирате звука в тези формати.

Free MP3 Cutter and Editor безплатна програма за изрязване на MP3 файл

Не са налице усъвършенствани инструменти, като профилиране и премахване на шума, както и не можете да редактирате аудио каналите отделно, но Free MP3 Cutter и Editor е невероятно лесна за използване програма, дори и ако никога не сте модифицирали аудио файл.

Всичко се контролира, чрез прости бутони и плъзгачи, без сложни менюта и настройки, които да объркват новите потребители.

Free MP3 Cutter и Editor е лесна за използване програма

Самият редактор е удоволствие да се използва. Просто отворете аудиофайла и неговата звукова визуализация ще се покаже, като един или два канала, в зависимост от това дали е моно или стерео.

За да изрежете част от файла, кликнете върху визуализацията на сигнала, там където искате да започне, и изберете "Set Start", след това кликнете там където искате да завърши и изберете "Set End".

Изберете селекцията за изрязване на MP3 файла

Опцията "Maximize Volume" увеличава силата на звука доколкото това е възможно без да го изкривява, а бутонът "Change Volume" ви дава по-подробен контрол чрез прост плъзгач.

И накрая, има и опции за затихване на звука навътре и навън, което може да бъде много полезно, ако записвате своя собствена музика.


Програмата има опция за увеличаване силата на звукът

Ако търсите мощен инструмент, който ви позволява да обединявате файлове, да конвертирате формати и да премахвате шума, това не е вашата програма.

Ако само искате да направите прости промени или да намалите размера на файла, Free MP3 Cutter and Editor е невероятно лесен за използване инструмент, който ще ви помогне да свършите работата за секунди.

Също така програмата е много малка като размер, така че нямате причина да не я тествате.

Свалете безплатния софтуер Free MP3 Cutter and Editor

Публикуване на коментар

0 Коментари