Безплатна програма за изрязване и редактиране на MP3 файлове

Free MP3 Cutter and Editor е много прост инструмент за редактиране на MP3 аудио файлове. Програмата е съвместима с MP3 и WAV аудио файлове, но няма поддръжка за WMA или AAC файлови формати. Безплатният аудио редактор е много добър избор и ако трябва да коригирате звука в тези формати.


Не са налице усъвършенствани инструменти, като профилиране и премахване на шума, както и не можете да редактирате аудио каналите отделно, но Free MP3 Cutter и Editor е невероятно лесна за използване програма, дори и ако никога не сте редактирали аудио файл. Всичко се контролира чрез прости бутони и плъзгачи, без сложни менюта и настройки, които да объркват новите потребители.


Самият редактор е удоволствие да се използва. Просто отворете аудиофайла и неговата звукова визоализация ще се покаже като един или два канала, в зависимост от това дали е моно или стерео. За да изрежете част от файла, кликнете върху визуализацията на сигнала, там където искате да започне, и изберете "Set Start", след това кликнете там където искате да завърши и изберете "Set End".


Опцията "Maximize Volume" увеличава силата на звука доколкото това е възможно без да го изкривява, а бутонът "Change Volume" ви дава по-подробен контрол чрез прост плъзгач. И накрая, има и опции за затихване на звука навътре и навън, което може да бъде много полезно, ако записвате своя собствена музика.Ако търсите мощен инструмент, който ви позволява да обединявате файлове, да конвертирате формати и да премахвате шума, това не е вашата програма, но ако само искате да направите прости промени или да намалите размера на файла, Free MP3 Cutter and Editor е невероятно лесен за използване инструмент, който ще ви помогне да свършите работата за секунди. Също така програмата е много малка като размер, така че нямате причина да не я тествате.


Коментари

ПОПУЛЯРНИ

ТОП 5 на най-добрата безплатна програма за записване на дискове CD-DVD 2019

ТОП 5 на най-добрия безплатен онлайн PDF редактор на текст 2019

Как да проверя дали домейна на сайта ми е наказан и е в черния списък на Google