Безплатна програма за създаване на рингтонове за смартфони

Free Ringtone Maker е безплатна програма за създаване на рингтонове за вашия смартфон. Free Ringtone Maker е изключително прост и удобен софтуер за Windows за създаване на ваши собствени безплатни мелодии. С програмата се работи лесно и позволява много бързо да записвате отделни фрагменти на любимите си песни. Софтуера е безплатен и е съвместим с операционна система Windows, размера е около 1MB.

Направете свои собствени мелодии рингтонове в 3 лесни стъпки


За да си направите свои собствени безплатни тонове на звънене, просто стартирайте програмата и следвайте следните лесни стъпки:

 1  Стъпка: Избор на песен.


Просто кликнете върху бутон „Choose a Song from My Computer“.

 2  Стъпка: Изрежете най-добрата част.


В тази стъпка ще изберете най-добрата част от песента за тона на звънене. Просто плъзнете плъзгачите, за да зададете началната и крайната точка на селекцията.
Можете да слушате тона на звънене предварително, като използвате бутоните на плеъра, както и да добавите различни ефекти.

 3  Стъпка: Запазете рингтона на компютъра.


Просто кликнете върху бутона „Save Ringtone to My Computer“. След това можете да изберете местоположение, където да запазите файла.

Когато файлът с мелодията за звънене е запазен, можете да го намерите, като кликнете върху бутона „Locate in Windows Explorer“ или да започнете да създавате нов тон на звънене, като кликнете върху бутона „Make a New Ringtone“.


Коментари

ПОПУЛЯРНИ

ТОП 5 на най-добрата безплатна програма за записване на дискове CD-DVD 2019

ТОП 5 на най-добрия безплатен онлайн PDF редактор на текст 2019

Как да проверя дали домейна на сайта ми е наказан и е в черния списък на Google