Seterra онлайн сайт игра за изучаване на география

Seterra е предизвикателна и образователна онлайн игра за изучаване на географското разположение на държавите с повече от 200 персонализирани викторини.

Сайта ни помага да научим повече за страните, столиците, океаните, флаговете и градовете в Африка, Европа, Южна Америка, Северна Америка, Азия и Австралия. Сайта Seterra е създаден през 1998 г., преведен е на 33 различни езика и е посещаван от хора от целия свят.

Seterra онлайн сайт игра за изучаване на география

Със своите пет различни режима на игра, Seterra Online ни предизвиква по различни начини, за да ни помогне да запомним по-добре информацията и да направим нещата по-интересни.

Чрез режим "Learn", който показва името на държава за кратко време след натискането му, проучвате разположението на държавите на картата.

Можете да научите разположението на държавите на картата

Режим „Pinни подканва да намерим държавите на избраната от нас карта, като кликнем върху очертанията, когато смятаме, че го знаем.

Режим „Pin (hard)“ е подобен на Pin“, но след като сме дали правилния отговор, областта ще се върне към оригиналния си зелен цвят, така че да не можем да използваме елиминацията.

Имате възможност да коригирате неправилна или стара информация

Сайта добавя към списъка нови географски игри и тестови викторини, колкото е възможно по-често, и винаги са отворени за предложения, така че ако имате идеи можете да им пишете.

Ако срещнете неправилна или стара информация, също можете да ги информирате за да я коригират.

Сайта е лесен за употреба, но не и елементарен

Сайта е лесен за употреба, но не позволявайте това да ви заблуди, че е елементарен! За да започнете да се забавлявате, просто изберете района на света, който искате да изучавате.

На пръв поглед Seterra Geography може да изглежда, като просто приложение за география, но е много повече.

Сайта е с огромен потенциал за географско обучение и часове забавление. Ще се изненадате колко бързо се пристрастявате към него. Така че, ако сте готови за допълнително предизвикателство или за забавен начин да стимулирате мозъчните си клетки, тогава Settera е точно за вас.

Посетете сайта и се забавлявайте докато учите разположението на държавите

Публикуване на коментар

0 Коментари