Нови

Страхотен сайт за онлайн слушане и сваляне на MP3 музика

Музиката е богатство, което изразява нашата душевност и в един миг може да обедени и да достигне до милиони хора по света. Музиката има различни форми на въздействие, тя може да ни накара да се усмихнем, да ни натъжи, да ни ядоса и в следващия миг да ни успокои, като ни откъсне от реалността. Ние сме много силно свързани с музиката и едва ли е възможно да съществуваме без нея. Музика звучи навсякъде около нас, по радиото и телевизията, докато се приготвяме или докато пътуваме за работа, от нашата колекция от компактдискове и MP3 в компютъра или от чудото на нашето съвремие Интернет. Слушането на онлайн музика отдавна е навлязло в нашето ежедневие и изисква единствено постоянна Интернет връзка и подходящ източник.


MusicPleer сайт за слушане и сваляне на музика


MusicPleer е един от най-големите уеб сайтове за слушане на музика и сваляне на музикални MP3 файлове от трета страна в Интернет. Сайта е изключително популярен в Съединените щати и Индия. MusicPleer е музикална търсачка изключително лек за всяко едно устройство. Можете да слушате любимата си музика и да създавате удобни плейлисти навсякъде, където имате достъп до страницата.


Какво ни предлага MusicPleer


  • Онлайн слушане на музика;
  • Създаване на списък с плейлисти;
  • Списък с най-популярните хитове;
  • Безплатно сваляне на музикални MP3 файлове от трета страна.Как да използваме MusicPleer


За целта разбира се първо трябва да посетите сайта. MusicPleer е едностранично приложение търсачка, с което се работи леко, бързо и интуитивно. Когато сте на сайта ще забележите полето за търсене „Search for songs, artists“, попълнете в него името на песента или изпълнителя, който търсите и натиснете „Enter“. Ще ви се отворят резултатите, които е намерила търсачката, изберете това което ви върши работа и кликнете върху него за да го прослушате.


Как да сваляме MP3 песни от MusicPleer


Когато намерите песента, която сте търсили кликнете върху нея. Ще се отвори страница с информация за името на изпълнителя, името на песента, размера на MP3 файла. За да свалите песента, натиснете бутон „Downlow“, който се намира под музикалния плеър.


0 коментара:

Публикуване на коментар

Ако статията Ви е харесала споделете я или напишете коментар, ние ще ви отговорим.