Страхотен сайт за онлайн слушане и сваляне на MP3 музика

Музиката е богатство, което изразява нашата душевност и в един миг може да обедени и да достигне до милиони хора по света.

Музиката има различни форми на въздействие, тя може да ни накара да се усмихнем, да ни натъжи, да ни ядоса и в следващия миг да ни успокои, като ни откъсне от реалността.

Страхотен сайт за онлайн слушане и сваляне на MP3 музика

Ние сме много силно свързани с музиката и едва ли е възможно да съществуваме без нея. Музика звучи навсякъде около нас, по радиото и телевизията, докато се приготвяме или докато пътуваме за работа, от нашата колекция от компактдискове и MP3 в компютъра или от чудото на нашето съвремие Интернет.

Слушането на онлайн музика отдавна е навлязло в нашето ежедневие и изисква единствено постоянна Интернет връзка и подходящ източник.

ProstoPleer сайт за слушане и сваляне на музика

ProstoPleer е един от най-големите уеб сайтове за слушане на музика и сваляне на музикални MP3 файлове от трета страна в Интернет. Сайта е изключително популярен в Съединените щати и Индия.

ProstoPleer е музикална търсачка изключително лек за всяко едно устройство. Можете да слушате любимата си музика и да създавате удобни плейлисти навсякъде, където имате достъп до страницата.

ProstoPleer сайт за слушане и сваляне на музика

Какво ни предлага ProstoPleer

  • Онлайн слушане на музика;
  • Създаване на списък с плейлисти;
  • Списък с най-популярните хитове;
  • Безплатно сваляне на музикални MP3 файлове от трета страна.

Какво ни предлага ProstoPleer

Как да използваме ProstoPleer

За целта разбира се първо трябва да посетите сайта. ProstoPleer е едностранично приложение търсачка, с което се работи леко, бързо и интуитивно.

Когато сте на сайта ще забележите полето за търсене „Search for songs, artists“, попълнете в него името на песента или изпълнителя, който търсите и натиснете Enter“.

Ще ви се отворят резултатите, които е намерила търсачката, изберете това което ви върши работа и кликнете върху него за да го прослушате.

Как да използваме ProstoPleer

Как да сваляме MP3 песни от ProstoPleer

Когато намерите песента, която сте търсили кликнете върху нея. Ще се отвори страница с информация за името на изпълнителя и на песента, размера на MP3 файла.

За да свалите песента, натиснете бутон Downlow“, който се намира под музикалния плейър.

Публикуване на коментар

0 Коментари