Nitro Free PDF Reader – безплатен четец на PDF файлове

Nitro PDF Reader много прилича на програмите попадащи в категорията и още с отварянето му можете да забележите неговите възможности.

Nitro Free PDF Reader – безплатен четец на PDF файлове

Този безплатен PDF четец е нещо повече от софтуер за просто преглеждане на документи.

Освен че включва опция за пояснения и подчертаване, Nitro PDF Reader ви позволява да добавяте бележки към отворените документи.

Софтуера включва опция за пояснения и подчертаване

Също така можете да използвате Nitro PDF Reader, за да конвертирате текстови документи в PDF формат и обратно.

Също така имате опция да извлечете всички изображения от PDF файловете еднократно, или да подпишете вашите документи с електронен подпис. Това без съмнение е един от най-добрите безплатни PDF четци.

Nitro e един от най-добрите безплатни PDF четци

Nitro PDF Reader е безплатната версия на Nitro Pro, и въпреки че не разполага с по-модерните функции на премиум версията си (Например OCR за преобразуване на сканирани PDF файлове в документи, както и възможност за вмъкване, премахване и пренареждане на страници) все пак е отличен инструмент, който ще направи ежедневната работа с документи много по-лесна.

Nitro PDF Reader е безплатната версия на програмата


Преди да изтеглите Nitro PDF Reader, ще бъдете помолени да споделите вашето име и имейл адрес.

Софтуерът се предлага с допълнително разширение за Firefox и Internet Explorer, затова не забравяйте да кликнете върху бутона "Configuration" в инсталатора, ако предпочитате да ги пропуснете.

Първият път, когато стартирате Nitro PDF Reader, ще ви бъде предложено кратко ръководство за показване на неговите възможности, но интерфейсът е толкова чист и добре проектиран, че това няма да ви е необходимо.

Всички необходими инструменти са ясно представени, като интуитивни икони в лентата.

Програмата има и разширение за Firefox и Internet Explorer

Ако използвате таблет или сензорен компютър, докоснете малката икона вдясно от бутона "Undo", за да превключите в режим Touch. Тази опция прави Nitro PDF Reader лесен за използване с пръсти, с по-големи, добре разположени бутони.

Имате възможност да персонализирате горната лента с инструменти за по-бърз достъп до настройките, които използвате най-често, като просто кликнете върху бутона в дясната част на превключвателя Touch/Mouse.

Свалете безплатния четец на PDF файлове

Публикуване на коментар

0 Коментари