Нови

ТОП 5 на новите модели на Vogue

През пролетта на 2018 г. се наблюдава експлозия на нови лица по пътеката. Забелязваме дебюта на новото попълнение от изключителни модели, които се разходиха по най-популярните подиуми. Моделите представени в статията успяха да увеличат шансовете си за успех и да задържат инерцията от силния старт. Всяка една от тях се оказа достатъчно гъвкава, за да направи впечатление на много пазари, като успя да подпише договор за страхотна работа в Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж. Предвид потенциала им да се развиват и за напред, ние сме нетърпеливи да видим какви ще са следващите им стъпки.

  1. Line Kjaergaard
  2. Alyssa Traore
  3. Gisele Fox
  4. Aleyna FitzGerald
  5. Hiandra Martinez

 1  Line KjaergaardРоден град: Копенхаген | Акценти: Александър Маккуин, Ботега Венета, Дж. Дж. Андерсън, Калвин Клайн;
Що се отнася до уникалната и походка Line Kjaergaard е на няколко километра пред конкуренцията. С леденостуден поглед и мощно въздействие, Kjaergaard прави пътя си по пътеката достоен за всеки популярен лейбъл. Под нейната интензивност можем ясно да откроим класическа й детска красота, но способността й да въздейства, със сигурност се харесва на фотографите, което й дава допълнителни шансове за успех.


 2  Alyssa TraoreРодния град: Ниймеген, Холандия | Акценти: Калвин Клайн, Александър Маккуин, Кристиан Диор, Прада;
Стартирането на модния месец ексклузивно за Raf Simons за Калвин Клайн е страхотно, но по-важно е това, което правиш по-нататък, а Алиса Траоре намери място на няколко много популярни подиуми. Докато за в бъдеще се надява да развие кариерата си в дипломацията, за момента Траоре е удовлетворена от работата си и съсредоточава амбициите си върху модата.


 3  Gisele FoxРоден град: Сиатъл | Акценти: Миу Миу, Валентино, Марни, Марк Джейкъбс;
С червените си къдрици и излъчване на кукла, Gisele Fox е красавица, която се среща с Karen Elson – впечатляващ чар с ретро излъчване. Дизайнерите този сезон я превърнаха в приказно цвете дете и авангардна муза - всичко това е вълнуващо, но да видим какво най-добрите модни фотографи ще правят с нея.


 4  Aleyna FitzGeraldРоден град: Manly, Нов Южен Уелс | Акценти: Chanel, Balmain, Saint Laurent, Dolce & Gabbana;
Точно като един Топ Модел появил се след австралийска буря Aleyna FitzGerald имаше една бурна година. Работейки като рецепционист преди да се преземи в света на модата, където FitzGerald постоянно се изкачва по стълбичката дебютирайки в Сен Лоран през миналия сезон, преди да се премести на големите сцени в Европа.


 5  Hiandra MartinezРоден град: Санто Доминго, Доминиканска република | Акценти: Сен Лоран, Шанел, Оф-Уайт, Джуд Андерсън;
През годината, откакто дебютира ексклузивно в "Сент Лоран", Хиандра Мартинес се доказа, като съществена съставна част на всяко популярно модно събитие. Независимо дали дефилира с популярна спортна марка на пътеката или трансформирайки се с малко помощ от всеки тим за разкрасяване, Мартинес олицетворява очарованието си този сезон.

Снимки: Vogue

0 коментара:

Публикуване на коментар

Ако статията Ви е харесала споделете я или напишете коментар, ние ще ви отговорим.