Как да направим онлайн, движещи се анимирани GIF картинки

В зората на Интернет създаването на анимирани GIF картинки от обикновения потребител беше мисия невъзможна.

Как да направим онлайн, движещи се анимирани GIF картинки

Броят на авторите беше ограничен, трафика бавен, размера на картинката огромен и бавно зареждаше в браузъра.

В днешни дни всеки може лесно да направи движещи се анимирани GIF картинки, нужен ви е само подходящ инструмент за целта.

Примерна GIF картинка

Как да направим онлайн движещи се анимирани GIF картинки

GIFMaker ви позволява да създавате анимирани GIF картинки, слайдшоу и видео анимации с музика лесно, онлайн, безплатно и без регистрация.

Граничните контроли също са страхотни, особено за размера на окончателния GIF файл. Можете също да изберете видеоклип от YouTube и да използвате неговото аудиото да звучи във фонов режим, докато гледате анимирания GIF.

Да направим анимирани GIF картинки

GIFMaker притежава няколко хубави екстри. Използвайте GIF Reverser за да качите съществуващ анимиран GIF и го прекодирайте, за да се движи на обратно.

GIF Splitter ще разбие файла на отделните кадри, за да го изтеглите в ZIP файл.

GIF Resizer прави точно това, което бихте си помислили, намалява размера, но е бил пропуснат от повечето GIF файлове в уеб пространството.

Изберете каква картинка искате да направите

Потребителите, които посетят сайта GIFMaker.Me ще разберат, че това е един прост, но полезен онлайн инструмент за създаване на анимирани GIF изображения.

Той е лесен за използване и е невероятно колко просто е да създавате GIF анимации. Дори не е нужно да създавате акаунт и да се регистрирате. Качете вашите снимки, коригирайте настройките и анимирайте!

Посетете GIFMaker и се забавлявайте

Публикуване на коментар

0 Коментари