Предоставено от Blogger.

Как да направим онлайн движещи се анимирани GIF картинки

В зората на Интернет създаването на анимирани GIF картинки от обикновения потребител беше мисия невъзможна. Броят на авторите беше ограничен, трафика бавен, размера на картинката огромен и бавно зареждаше в браузъра. В днешни дни всеки може лесно да направи движещи се анимирани GIF картинки, нужен ви е само подходящ инструмент за целта.


Как да направим онлайн движещи се анимирани GIF картинки


GIFMaker.Me ви позволява да създавате анимирани GIF картинки, слайдшоу и видео анимации с музика лесно, онлайн, безплатно и без регистрация. Граничните контроли също са страхотни, особено за размера на окончателния GIF файл. Можете също да изберете видеоклип от YouTube и да използвате неговото аудиото да звучи във фонов режим, докато гледате анимирания GIF.
GIFMaker.Me притежава няколко хубави екстри. Използвайте GIF Reverser за да качите съществуващ анимиран GIF и го прекодирайте, за да се движи на обратно. GIF Splitter ще разбие файла на отделните кадри, за да го изтеглите в ZIP файл. GIF Resizer прави точно това, което бихте си помислили, намалява размера, но е бил пропуснат от повечето GIF файлове в уеб пространството.


Потребителите, които посетят сайта GIFMaker.Me ще разберат, че това е един прост, но полезен онлайн инструмент за създаване на анимирани GIF изображения. Той е лесен за използване и е невероятно колко просто е да създавате GIF анимации. Дори не е нужно да създавате акаунт и да се регистрирате на сайта. Просто качете вашите снимки, коригирайте настройките и анимирайте!


Категория:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Ако статията Ви е харесала споделете я от бутона в ляво или напишете коментар, ние ще ви отговорим.

 

Представена

ТОП 5 на най-добрата безплатна антивирусна програма за Windows 2019

Атаките към сигурността на персоналните компютри от зловреден софтуер зачестяват, а тежестта и вредата от тях са все по-глобални, като се...