Как сайта ни да засича AdBlock

BlockAdblock е безплатна, лесна за използване анти-блокираща защита - с генератор на код, който засича браузър с AdBlocker, блокиращ рекламите на вашия уеб сайт. Инсталира се лесно, и е съвместим с JavaScript. Защитата BlockAdblock открива голямо разнообразие от AdBlockers.


Защо да използваме BlockAdblock? Почти всеки алтернативен метод, който все още се предлага, почти със сигурност ще се провали.


Block Mode срещу Nag Mode


BlockAdblock има два режима на работа Block Mode и Nag Mode:

  • Block Mode - Можете да си представите режима „Block Mode” - като врата, която се затваря пред лицето на потребител, който използва AdBlocker. Защитата блокира блокаторите на реклами, докато не включат сайта ви в белия списък.
  • Nag Mode - Режимът „Nag Mode” от друга страна, е по-скоро, като приятна бележка до отворена врата. Този режим блокира потребителите блокиращи рекламите само веднъж на сесия, като ги моли да ви добавят в белия списък. Но могат да посещават сайта ви дори и да не изключат своя AdBlocker.BlockAdblock предлага на уебмастарите 100% възможност за персонализиране без нужда от програмиране. Целият текст и цветовете лесно се персонализират в генератора на инструмента. Налични са и други опции, като „Block Screen Delay”, която ви позволява да настроите времето преди да се покаже блокиращия прозорец.


Опцията „Analytics Integration“ ще ви позволи да преброявате рекламните блокери посещаващи вашия сайт в панела на Google Analitycs. Но можете да оставите този раздел празен, ако не сте запознати с JavaScript кодиране на събития в Google Analitycs.


Публикуване на коментар

0 Коментари