Как сайта ни да засича AdBlock-ри блокиращи рекламите?

Рекламата е маркетингова тактика, включваща плащане за пространство за популяризиране на продукт, услуга или кауза. Действителните промоционални съобщения се наричат реклами.

Как сайта ни да засича AdBlock-ри блокиращи рекламите?

Целта на рекламата е да достигне до хората, които най-вероятно са готови да платят за продуктите или услугите на компанията, и да ги примами да купуват.

Засичайте AdBlock-ри блокиращи рекламите ви с няколко реда HTML код


BlockAdblock е безплатна, лесна за използване анти-блокираща защита - с генератор на код, който засича браузър с AdBlocker, блокиращ рекламите на вашия уеб сайт.

Инсталира се лесно, и е съвместим с JavaScript. Защитата BlockAdblock открива голямо разнообразие от AdBlockers.

Засичайте AdBlock-и блокиращи рекламите ви с няколко реда HTML код.

Защо да използваме BlockAdblock? Всеки алтернативен метод, който все още се предлага, почти със сигурност ще се провали.

Защо да използваме BlockAdblock?

Block Mode срещу Nag Mode

BlockAdblock има два режима на работа Block Mode и Nag Mode:

  • Block ModeМожете да си представите режима Block Mode” - като врата, която се затваря пред лицето на потребител, който използва AdBlocker. Защитата блокира  AdBlock-ерите, докато не включат сайта ви в белия списък.
  • Nag ModeРежимът Nag Mode” от друга страна, е по-скоро, като приятна бележка до отворена врата. Този режим блокира потребителите блокиращи рекламите само веднъж на сесия, като ги моли да ви добавят в белия списък. Но могат да посещават сайта ви дори и да не изключат своя AdBlocker.

Block Mode срещу Nag Mode


BlockAdblock предлага на уебмастарите 100% възможност за персонализиране без нужда от програмиране.

Целият текст и цветовете лесно се персонализират в генератора на инструмента. Налични са и други опции, като „Block Screen Delay”, която ви позволява да настроите времето преди да се покаже блокиращия прозорец.

BlockAdblock предлага 100% възможност за конфигурация

Опцията Analytics Integrationще ви позволи да преброявате рекламните блокери посещаващи вашия сайт в панела на Google Analitycs.

Но можете да оставите този раздел празен, ако не сте запознати с JavaScript кодиране на събития в Google Analitycs.

Посетете сайта и конфигурирайте своя AdBlocker

Публикуване на коментар

0 Коментари