ТОП 5 на най-добрата телевизия без реклами

И вие ли сте от хората, които ги дразнят рекламите по телевизията? Що за въпрос? Според „Законът на Мърфирекламите по телевизията ще прекъснат приятния филм, в който сме се загледали с интерес точно в най-сублимния момент.

Коя е най-добрата телевизия без реклами?

И това не е всичко, както казват в „любимитеТелешоп реклами. Рекламите се проточват толкова дълго, че понякога забравяме всъщност какво гледаме или проспиваме остатъка от филма.

За наша радост има и телевизионни канали със съдържание, което не се прекъсва периодично от досадни реклами.

В тази статия ще ви предложим няколко телевизии, които не излъчват реклама и ще изгледате един филм от начало до край без прекъсване.

  1. TV 1000
  2. Movie STAR
  3. FilmBox
  4. FilmBox Action
  5. AMC TV

 1  TV 1000 е телевизия без реклами

Телевизия без реклами TV 1000

TV 1000 е телевизионен филмов канал, който не излъчва реклама и където ще попаднете на френски комедии, скандинавски трилъри, британски драми.

Тук също имате възможност да гледате и най-големите звезди на Холивуд в пълният им блясък.

Програмата на TV 1000 е подплатена, както с модерни и актуални филми, така и с по-стари истории, които се отъждествяват с нашето съвремие и ежедневие.

 2  Movie STAR е телевизия, която излъчва без реклами

Movie STAR е също много добра телевизия, която излъчва без реклами

Movie STAR е също филмов телевизионен канал без реклами, който се опитва да ни предлага едни от най-добрите европейски и световни заглавия.

Стремежът на канала е да ни показва качествени филмови продукции, които по различни причини не са били показвани на българските зрители.

Movie STAR излъчва филмите с оригиналния им език със субтитри на български език.


 3  FilmBox е популярен тв канал, който излъчва без реклами

FilmBox е популярен тв канал, който излъчва без реклами

FilmBox е поредният филмов телевизионен канал, който не излъчва реклами. Каналът излъчва леко и забавно съдържание, което е насочено към по широката публика.

Тук ще попаднете на любими евъргрийни, холивудски филми и популярни сериали. Полският телевизионен канал излъчва от 2009 г., филмите са субтитрирани на български език и се представят дублирани на оригиналния им език.


 4  FilmBox Action е телевизионен канал без излъчване на реклами

FilmBox Action е също телевизионен канал без излъчване на реклами

FilmBox Action е развлекателен полски телевизионен канал без рекламни паузи, който излъчва от 2015 г. Филмовият канал ни представя своето съдържание с български субтитри.

Както показва неговото име, програма е насочена към любителите на екшън филми за зрители от различни възрасти.

Програмната схема е разнообразна и ще гледате, както популярни екшън филми, така и ужаси и трилъри.


 5  AMC TV популярна телевизия без реклами

AMC TV популярна телевизия без реклами

AMC TV е популярен филмов телевизионен канал собственост на AMC Networks International. AMC TV излъчва филми от архива на MGM, Universal Studios, Paramount Pictures, 20th Century Fox и Sony Pictures Entertainment.

AMC TV излъчва и собствена продукция, а сред най-популярните заглавия са „Mad Men”, „Breaking Bad”, „The Walking Dead”. От ноември 2014 г. телевизионният канал излъчва локализирана версия и за България.

Рекламодателите понякога изобщо не осъзнават колко отегчителни, понякога отблъскващи и дразнещи могат да бъдат телевизионните реклами.

В комбинация и с прекомерно увеличеният им звук, те не само, че отблъскват зрителя, но и го насочват към дистанционно. Всеки нормален зрител би предпочел да смени канала, но не и да изгледа рекламата.

За щастие има телевизии, като изброените по-горе, които не излъчват реклама. Ако и вие имате любима телевизия, която не излъчва реклама и не присъства в списъка можете да я споделите, като добавите коментар по-долу.



Публикуване на коментар

0 Коментари