ТОП 5 най най-добрите китайски копия на iPhone X

Оскар Уайлд е казал, че имитацията е най-искрената форма на възхищение. Ако се възхищавате на уникалния и донякъде революционен дизайн на новия iPhone X, но не можете да си го позволите, защото струва твърде много, защо да не получите негово копие вместо това? Клонингите са визуално подобни на най-новия флагман на Apple, но тяхната цена е много по-достъпна. Възможно е да намерите копия на iPhone X на цена десет пъти под реалната на оригинала. Но пазара на клонинги е много голям и не всеки клонинг е добър телефон, така че е важно да знаете кой да избере. В тази статия ще ви представим някои от най-добрите китайски клонинги на iPhone X.

  1. Oukitel U18
  2. Bluboo X
  3. Leagoo S9
  4. Ulefone X
  5. Blackview X
  6. Umidigi One
  7. Doogee V
  8. Elephone A4 Pro

Клонингите са идеалният избор за тези, които харесват дизайна на iPhone X, но в същото време имат нисък бюджет. Разбира се трябва да имате в предвид, че ако закупите клонинг няма да получите същото качество, което предлага оригинала. Например може да получите 4GB RAM от някой китайски клонинг, но тази памет няма да е оптимизирана, като 3GB RAM в оригинала. Няма да получите същото качество на камерата и дисплея естествено, накратко клонингите са подходящи за хора, които искат да спестят пари и да получат мобилно устройство, достатъчно добро за ежедневна употреба. 1  Oukitel U18


Oukitel U18 е клонинг на iPhone X, чийто продажби стартираха на много агресивна цена, но също така предлага доста добри спецификации. Предният панел много напомня на флагмана на Apple без рамки от трите страни, които са дори по-малко забележими от тези на iPhone X, поне на пръв поглед. За съжаление долната рамка е малко по-широка от оригинала, но не достатъчно за да бъде разположен бутон Home.


 2  Bluboo X


От Bluboo са свършили наистина добра работа при оптимизирането на рамките на своя клонинг на iPhone X. За разлика от повечето клонинги на пазара Bluboo X стартира продажбите, като устройство от висок клас. Предният панел не е съвсем същият, но е почти идентичен с оригинала, докато задната страна е съвсем различна, защото камерата е поставена в центъра на задния капак, който също е леко извит отстрани.


 3  Leagoo S9


Leagoo S9 стартира след MWC 2018 и изглежда, като преплитане между Apple iPhone X и някои от най-новите устройства Honor. Устройството е с много тънки рамки от трите страни и по-широка рамка отдолу. Точно като флагмана на Apple, има метална конструкция и стъклен гръб, но задния капак не е обикновен като този на iPhone X. Стъкления гръб на Leagoo S9 създава типичните отблясъци, които можем да забележим на Honor 8 и Honor 9.


 4  Ulefone X


Въпреки че Ulefone е достатъчно популярна марка, за да има добър успех със собствените си модели устройства и те се решиха да направят iPhone X клонинг. Ulefone X е с много добри спецификации и с най-новата операционна система Android 8.1 Oreo. Това е важно, за тези от вас, които считат, че обикновено клонингите или не се актуализират, или софтуерната поддръжка не трае дълго в сравнение с други устройства.


 5  Blackview X


Единствената по-значима разлика между дизайна на iPhone X и този на Blackview X (освен логото на Apple) е наличието на по-дебела рамка в долната част на панела отпред. Освен това Blackview X е с дизайн проектиран да наподобява напълно на iPhone X и е трудно да бъдат различени двата телефона. Размерът на дисплея е точно същият като на iPhone X, но неговата резолюция е по-ниска, както и хардуерната платформа по-слаба.


 6  Umidigi One


Umidigi One не се различава съществено от флагмана на Apple, единствено малко по-широката рамка в долната част на предния панел на устройството допринася за това. Задният панел, който е направен от стъкло има вертикална двойна камера в горния ляв ъгъл, като в този случай има силна прилика с оригинала, но не достатъчно, за да е неразличим от него. Устройството е с 5,9 инча екран, а съотношението „Екран към тяло“ е около 90%.


 7  Doogee V


Doogee V е вторият смартфон в света, който разполага със скенер за отключване чрез пръстови отпечатъци интегриран в дисплея (първият е Vivo X20 Plus UD), функция която дори iPhone X не поддържа. Трябва само да докоснете дисплея, за да отключите телефона си, което понякога може да е по-удобно дори от Face ID на Apple. В случай, че не ви харесва този метод за удостоверяване, Doogee V също така поддържа разпознаване на лице, въпреки че може да не е толкова сигурно, колкото оригиналния Face ID.


 8  Elephone A4 Pro


Компанията Elephone винаги е демонстрирала доста добри възможности при имитирането на дизайна на най-добрите и водещи флагмани. След създаването на копия на Samsung Galaxy S7 и Xiaomi Mi Mix, китайската компания също така пусна клонинг и на iPhone X с изключително тънки рамки и заоблени ъгли. Elephone A4 Pro е един от най-евтините клонинги на пазара.

Коментари

ПОПУЛЯРНИ

ТОП 5 на най-добрата безплатна програма за записване на дискове CD-DVD 2019

ТОП 5 на най-добрия безплатен онлайн PDF редактор на текст 2019

Как да проверя дали домейна на сайта ми е наказан и е в черния списък на Google