Kodi най-добрият видео плейър за Android

Медиен център Kodi® е безплатен мултимедиен плейър с отворен код и развлекателен център за цифрови технологии HTPC (компютри за домашно кино), който може да се похвали със спечелени огромен брой международни награди.

Kodi най-добрият видео плейър за Android

Той използва 10-футов потребителски интерфейс и е предназначен да бъде медиен плейър за хола, които използват дистанционно управление, като основно устройство за управление.

С Kodi лесно преглеждате видео, снимки и музика

Графичният потребителски интерфейс (GUI) позволява на потребителя лесно да преглежда видео, снимки, подкасти и музика от твърд диск, оптичен диск, локална мрежа или интернет, с натискането само на няколко бутона.

Kodi е изключително адаптивен плейър

Kodi е изключително адаптивен медия стрийминг плейър с богато на настройки меню. След като стартирате приложението, ще намерите менюто, като докоснете иконата на зъбно колело в навигационното меню отляво.

По-долу ще намерите бърз преглед на опциите.

Player - Използвайте тази опция, за да персонализирате напълно как да работи плейърът на Kodi. Има множество настройки за видео, музика, снимки, DVD и Blu-Ray и др.

Имате възможност да коригирате всичко от прескачане и закъснение на кадрите, до езици по подразбиране, скоростта на опресняване и много други.

Media - Тук ще настроите как Kodi да обработва и показва всяко съдържание, което сте съхранили на вашето локално устройство. Всичко от миниатюри до сортиране може да бъде настроено тук, като Advanced и Expert режимите добавят повече опции към основния списък.

Нещо, което трябва да имате предвид е, че всичко това е в режим "Стандартни" настройки. Чрез докосването в долния ляв ъгъл, където е бутон Стандарт, ще превключвате между Разширени, Експертни и Основни режими, като първите два добавят допълнителни опции и контрол към различните секции.

Плейърът ви предоставя достъп до поточно предаване на филми

Ако търсите начин за достъп до поточно предаване на съдържание като филми, телевизионни предавания, снимки и музика на всичките устройства в дома ви, то софтуерът на Kodi е точно за вас.

Много бързо и лесно ще настроите софтуера по ваш вкус, като използвате огромния брой налични добавки.

Софтуерът на Kodi е изключително подходящ за инсталиране на някое от нашумелите през последните години Android TV Box устройства.

Изтеглете и инсталирайте Kodi видео плейър

Публикуване на коментар

0 Коментари