WordFence най-добрият плъгин за сигурност на WordPress сайт

Ако търсите приставка за защита на WordPress, WordFence Security е един от най-популярните плъгини за сигурностПриставката за сигурност на WordFence се предлага като безплатна и платена версия.

WordFence най-добрият плъгин за сигурност на WordPress сайт

Платената версия има допълнителни функции и премия за поддръжка.
WordFence Security е много мощен плъгин и идва с богат набор от функции и опции.

Първо ще забележите настройките за основните опции за плъгина. Това включва активиране или деактивиране на основните възможности на приставката и предоставяне на допълнителен имейл адрес за уведомления.

Инсталирайте плъгин за сигурност на своя WordPress сайт

Страницата с разширени опции е мястото, където бихте могли да проверите, как плъгинът работи и предпазва сайта Ви. Първо имате предупреждения, възможност да активирате или деактивирате събития, за които искате да получавате известия.

Ако работите с натоварен уеб сайт, ще получите много имейли от WordFence за сигурност като сигнали. Повечето от тези сигнали не са с висока степен на опасност.

Следват правила за защитната стена и за сканиране. Тук се правят настройките на приставката кои файлове и директории да сканира и да коригирате поведението на защитната стена. Не променяйте тези опции, освен ако не знаете какво правите.

Не забравяйте да кликнете върху бутона за запазване на промените, когато сте готови.

Не забравяйте да кликнете върху бутона за запазване

Как да инсталираме WordFence

  1. Влезте в своя WordPress уебсайт;
  2. Когато сте готови да администрирате своя уебсайт, отидете на Plugins> Add New (Разширения> Добавяне на още) и направете търсене за "wordfence" без кавичките;
  3. Кликнете върху бутона Install Now ("Инсталирай сега") и Wordfence ще бъде инсталиран.

Публикуване на коментар

0 Коментари