WordFence най-добрият плъгин за сигурност на WordPress сайт


Ако търсите приставка за защита на WordPress, WordFence Security е един от най-популярните плъгини за сигурност. Приставката за сигурност на WordFence се предлага като безплатна и платена версия. Платената версия има допълнителни функции и премия за поддръжка.
WordFence Security е много мощен плъгин и идва с богат набор от функции и опции. Първо ще забележите настройките за основните опции за плъгина. Това включва активиране или деактивиране на основните функции на приставката и предоставяне на допълнителен имейл адрес за уведомления.
Страницата с разширени опции е мястото, където можете да проверите, как плъгинът работи и предпазва сайта Ви. Първо имате предупреждения, можете да активирате или деактивирате събития, за които искате да получавате известия. Ако работите с натоварен уеб сайт, ще получите много имейли от WordFence за сигурност като сигнали. Много от тези сигнали не са с висока степен на опасност.
След това има правила за защитната стена и правила за сканиране. Тук можете да кажете на приставката кои файлове и директории да сканира и да коригирате поведението на защитната стена. Не променяйте тези опции, освен ако не знаете какво правите.
Не забравяйте да кликнете върху бутона за запазване на промените, когато сте готови.


Как да инсталираме WordFence


  1. Влезте в своя WordPress уебсайт;
  2. Сега, когато сте влезли и сте готови да администрирате своя уебсайт, отидете на Plugins> Add New (Разширения> Добавяне на още) и направете търсене за "wordfence" без кавичките;
  3. Кликнете върху бутона Install Now ("Инсталирай сега") и Wordfence ще бъде инсталиран.

Публикуване на коментар

0 Коментари