Безплатен онлайн конвертор CSV to XLSX (EXCEL) документи

Convertio е онлайн платформа, която ни позволява да конвертираме снимки, документи, аудио, видео, архиви и много други, директно през браузъра без да инсталираме допълнителен софтуер. В тази статия ще ви покажем как да конвертирате файлове от CSV във XLSX (EXCEL) формат.


Как да конвертираме от CSV във XLSX (EXCEL) формат


След като отворите сайта ще забележите големия червен бутон „From Computer“, от който можете да добавите CSV файл от компютъра, DropBox, Google Drive, URL, като кликнете върху съответната икона.


На следващия етап имате възможност да добавите още файлове, като кликнете на бутон „Add more files“ или директно да конвертирате, натискайки бутон „Convert“.


Накрая можете да свалите конвертирания във XLSX (EXCEL) документ на вашия компютър, чрез бутон „Download“ или да го запазите в DropBox или Google Drive. Преди да напуснете онлайн инструмента можете и да изтриете файла, като кликнете на хикса в края.

Convertio е много полезна онлайн платформа за мулти форматна конверсия. Онлайн инструмента работи много бързо и леко, с много добри крайни резултати. Лимита за качване на файл е 100 mb.


Публикуване на коментар

0 Коментари