ТОП 5 на най-добрите безплатни игри за Android

Ако имате свободно време за губене няма нищо по-хубаво от безплатните игри. Android се наложи, като една от най-популярните операционни системи, което е причината Google Play да изобилства от разнообразни приложения и игри.

Кои са най-добрите безплатни игри за Android?

За някои от вас може да се окаже предизвикателство отсяването на най-добрите затова сме ви подготвили тази компилация.

Разгледайте нашата класация за най-добрите безплатни игри за Android, които ще доминират през през следващите години и изтеглете тази, която ви харесва.

  1. Asphalt 9: Legends
  2. Pubg Mobile
  3. Into The Dead
  4. HearthStone
  5. Dungeon Hunter 5

 1  Asphalt 9: Legends

Asphalt 9: Legends игра Android

Asphalt 9: Legends ви предлага списък с истински супер коли, за да направите избор, от известни производители на автомобили, като Ferrari, Porsche, Lamborghini и W Motors.

Вие сте свободни да изберете колата на мечтите си, от която се нуждаете, и да се състезавате през невероятни местности срещу машини с конкурентни скорости по целия свят.

Използвайки новия редактор на играта имате възможност да персонализирате точния цвят и материал на автомобила, както и цвета на джантите за да изглеждате по най-добрия начин на пистата.

Свалете и инсталирайте играта за Android

 2  Pubg Mobile

Pubg Mobile безплатна игра

100 играчи се спускат с парашути на отдалечен 8 на 8 километра остров за спечелване на наградата.

Играчите трябва да локализират и да подготвят собствените си оръжия, превозни средства и консумативи и да победят всеки противник на тактическото бойно поле.

Пригответе се да кацнете, плячкосате и да правите каквото е необходимо, за да оцелеете и да бъдете последният човек, който остава в играта!

Свалете и инсталирайте безплатната игра

 3  Into The Dead

Into The Dead безплатна игра за Android

Пътуване през зомби апокалипсис в надпревара за спасяване на вашето семейство. Подсилете се с арсенал от мощни оръжия и направете каквото е необходимо, за да оцелеете.

Използвайте разнообразни огнестрелни оръжия и взривни вещества и изтребвайте всичко, което се движи!

В свят, в който никой не е в безопасност, колко далеч ще отидеш зависи единствено от теб.

Свалете и инсталирайте безплатната игра за Android

 4  HearthStone

HearthStone игра за Android

Завладейте силата на невероятните заклинания в мистериозните гори на "Уайтсууд" и избягвайте злините, които се крият в сенките, или станете „Могъщ рицар на смъртта“ от „Рицарите на замразения трон“.

Разгледайте тъмните пещери и разкрийте скритите мощни оръжия и съкровища от Коболдс и Катакомбите.

Владейте контрола над бойните полета на Azeroth и изживейте битката, като се изправите в реално време в борба срещу друг играч.

Свалете и инсталирайте играта за Android

 5  Dungeon Hunter 5

Dungeon Hunter 5 безплатна игра

Съдбата е довела планетата до епоха на хаос, което е причината за възхода на тъмнината. Сега хората трябва да се грижат за себе си срещу бандити, чудовища и други беди и несгоди.

Но за наемниците и ловците на глави това е епоха на необуздана възможност и просперитет, защото правосъдието винаги изисква висока цена и техният шанс никога не е бил по-добър!

В този момент се появяват герои като теб, които трябва да вземат меча си и да си зададат въпроса: Да се бия на страната на доброто? Или за злато?

Свалете и инсталирайте безплатната игра

Публикуване на коментар

0 Коментари