ТОП 5 на най-добрите безплатни игри за Android 2019

Ако имате свободно време за губене няма нищо по-хубаво от безплатните игри. Android се наложи, като една от най-популярните операционни системи, което е причината Google Play да изобилства от разнообразни приложения и игри. За някои от вас може да се окаже предизвикателство отсяването на най-добрите затова сме ви подготвили тази компилация. Разгледайте нашата класация за най-добрите безплатни игри за Android, които ще доминират през 2019 г., и изтеглете тази, която ви харесва.

  1. Asphalt 9: Legends
  2. Pubg Mobile
  3. Into The Dead
  4. HearthStone
  5. Dungeon Hunter 5

 1  Asphalt 9: LegendsAsphalt 9: Legends ви предлага списък с истински супер коли, от които да избирате, от известни производители на автомобили, като Ferrari, Porsche, Lamborghini и W Motors. Вие сте свободни да изберете колата на мечтите си, от която се нуждаете, и да се състезавате през невероятни местности срещу машини с конкурентни скорости по целия свят. Използвайки новия редактор на играта можете да персонализирате точния цвят и материал на автомобила, както и цвета на джантите за да изглеждате по най-добрия начин на пистата.


 2  Pubg Mobile
100 играчи се спускат с парашути на отдалечен 8 на 8 километра остров за спечелване на наградата. Играчите трябва да локализират и да подготвят собствените си оръжия, превозни средства и консумативи и да победят всеки играч на тактическото бойно поле. Пригответе се да кацнете, плячкосате и правите каквото е необходимо, за да оцелеете и да бъдете последният човек, който остава в играта!


 3  Into The DeadПътуване през зомби апокалипсис в надпревара за спасяване на вашето семейство. Подсилете се с арсенал от мощни оръжия и направете каквото е необходимо, за да оцелеете. Използвайте разнообразни огнестрелни оръжия и взривни вещества и изтребвайте всичко, което се движи! В свят, в който никой не е в безопасност, колко далеч ще отидеш зависи единствено от теб.


 4  HearthStoneЗавладейте силата на невероятните заклинания в мистериозните гори на "Уайтсууд" и избягвайте злините, които се крият в сенките, или станете „Могъщ рицар на смъртта“ от „Рицарите на замразения трон“. Разгледайте тъмните пещери и разкрийте скритите мощни оръжия и съкровища от Коболдс и Катакомбите. Владейте контрола над бойните полета на Azeroth и изживейте битката, като се изправите в реално време в борба срещу друг играч.


 5  Dungeon Hunter 5Съдбата е довела планетата до епоха на хаос, което е причината за възхода на тъмнината. Сега хората трябва да се грижат за себе си срещу бандити, чудовища и други беди и несгоди. Но за наемниците и ловците на глави това е епоха на необуздана възможност и просперитет, защото правосъдието винаги изисква висока цена и техният шанс никога не е бил по-добър!
В този момент се появяват герои като теб, които трябва да вземат меча си и да си зададат въпроса: Да се бия на страната на доброто? Или за злато?Публикуване на коментар

0 Коментари