Програма за проверка на сайт за неработещи линкове онлайн

В тази статия ще ви представим една интересна онлайн услуга, чрез която можете да проверите вашия уебсайт за неработещи линкове. Услугата на BrokenLinkCheck е оценена много високо от популярни блогъри и е обявена за една от най-добрите.

програма за неработещи линкове

Намиране и отстраняване на неработещи линкове


Тази безплатна онлайн програма не само ви показва коя от хипервръзките ви неработи, но също така ще ви покаже къде точно тези остарели референции се намират във вашия HTML код! Тази уникална функция за проверка я отличава от другите налични програми за откриване на проблеми и прави много по-лесно за уебмастърите да намират лоши URL адреси и да ги почистват за нула време.

програма за неработещи линкове

Защо неработещите линкове са проблем?


Неработещите хипервръзки в уебсайтовете не са просто досадни - съществуването им може да причини реални щети на вашия онлайн бизнес, както и на вашата репутация в Интернет!

Поради това вашия уеб сайт може:

  • Да загуби част от съществуващата клиентска база (настоящите потребители рано или късно ще се разочароват до толкова, че да не се върнат повече);
  • Да изпитате трудности при намирането на нови клиенти (заради неработещите уеб-линкове хората просто няма да намират информацията / страниците, които търсят);
  • Да загубите онлайн репутацията си (повечето Интернет потребители смятат старите неработещи хипервръзки, като демонстрация на липса на уважение към тях);
  • Да получите негативно въздействие върху PageRank рейтинга на уебсайта ви от големите търсачки като Google, Yahoo и др.

програма за неработещи линкове

Обобщение на функциите


  • Проверява уебсайтове и блогове за неработещи линкове;
  • Може да сканира неограничен брой уеб страници *;
  • Проверка на вътрешни и външни URL адреси;
  • Показва местоположението на проблематични връзки във вашия HTML;
  • Отчита кодовете за грешки (404 и т.н.) за всички лоши URL адреси.

* Безплатната версия има лимит от 3000 страници, но няма ограничения за броя на хипервръзките в тези уеб страници!

BrokenLinkCheck e безплатен онлайн скенер на уебсайтове и може да се използва на всеки компютър, без значение дали е Mac, PC, ноутбук, лаптоп, iPad (или дори iPhone), Android или друго мобилно устройство, както и Windows, MacOS / Apple OSX, iOS, Chrome OS, WebOS, Linux или UNIX. Съвместим е и с Microsoft Windows 10 и всички популярни браузъри са напълно поддържани.

програма за неработещи линкове

Публикуване на коментар

1 Коментари

Ако статията Ви е харесала споделете я или напишете коментар, ние ще ви отговорим.

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)