Безплатна онлайн RAR разархивираща програма

онлайн разархивираща програма

Ако все още не сте, вероятно рано или късно ще се сблъскате с компресиран файл. Докато ZIP е познат формат, който Windows може да извлече сам по себе си, за съжаление също популярният RAR изисква специална разархивираща програма, с която да бъде отворен.

Макар че лесно можете да извличате RAR архиви с десктоп софтуер, понякога не искате или не можете да инсталирате нищо на компютъра, с който работите. Тук разбира се на помощ ни идват онлайн екстракторите на RAR файлове.


Безплатна онлайн RAR разархивираща програма

Extract.me е страхотен онлайн инструмент, който подобно на повечето разархивиращи програми поддържа огромно количество архивни формати, така че ще ви свърши работа не само за добре познатите ни RAR файлове. Освен познатото ни качване с намиране на файла в компютъра от бутон „Choose file“, този онлайн инструмент ви позволява да свържете профила си в Google Диск или Dropbox, за да импортирате файлове. Платформата също така поддържа и добавяне на файлове от URL адрес.

онлайн разархивираща програма

След като качите и извлечете архива, можете да изберете някой от файловете вътре, за да ги изтеглите поотделно. Ако желаете, което за мен е по-добрият вариант Extract.me поддържа и запазването на всичко като ZIP файл от бутон „Safe all as ZIP“. Това ви позволява да запазите съдържанието заедно, но във формат, който се отваря на всеки компютър с Windows.

онлайн разархивираща програма

Поддържани формати

RAR, ZIP, 7Z, EXE, ISO, PDF, MSI, GZ, BIN, zipx, tar, dmg, nrg, cab, bz2, wim, ace alz, ar, arc, arj, cdi, chm, cpt, cpio, cramfs, crunch, deb, dd, dms, ext, fat, gpt, hfs, ihex, lbr, lzh, lzma, lzm, mbr, mdf, nsa, nds, nsis, ntfs, pit, pak, pp, qcow2, rpm, sar, squashfs, squeeze, sit, sitx, swf, udf, uefi, vdi, vhd, vmdk, warc, xar, xz, z, zoo, zi, jar

Extract.me е малка и лека разархивираща онлайн програма, която ни изненадва със своята бързина, стабилност и лекота на работа. Програмата е интуитивна, лесна за използване и поддържа повече от 70 вида компресирани формати. За тези потребители за които им е важно инструмента поддържа и архиви защитени с парола или от няколко части. Според създателите на сайта всяка качена информация се изтрива в рамките на 12 часа.

онлайн разархивираща програма

Публикуване на коментар

0 Коментари