Онлайн програма за преобразуване на български текст в говор с аудио mp3 файл

Технологията Text-to-Speech (TTS) използва техники на невронни мрежи, за да предостави подобно на човек, ангажиращо и персонализирано потребителско изживяване.

Имате възможност да подобрите всяко приложение за самообслужване на клиенти с висококачествено аудио, съобразено с вашите изисквания.

Онлайн програма за преобразуване на български текст в говор

Технологията TTS създава уникален глас за вашите нужди. Създадена е да даде възможност на висококачествени приложения за самообслужване, като създава естествено звучаща реч на повече от 53 езика и 119 гласови опции.

С програмата можете да кажете каквото пожелаете и когато имате нужда от това - без да се налага да наемате, да обучавате или да записвате гласовете на хора.

Технологията Text-to-Speech е усъвършенствана в продължение на 20 години, преследвайки по-естествен и изразителен синтез на речта, която може да произнася дори и трудни думи по-добре от повечето хора.

TTS Free онлайн програма за преобразуване на български текст в аудио

TTSFree е онлайн платформа за преобразуване на текст в говор и инструмента върши точно това, за което е създаден бързо и качествено.

За нерегистрирани потребители лимита е 500 символа, а за да го увеличите трябва да направите бърза и кратка регистрация, която ви дава възможност да използвате инструмента с до 2000 символа, или около две минути аудио.


За нерегистрирани потребители лимита на програмата е 500 символа

С онлайн програмата се работи много лесно и интуитивно. Просто трябва да добавите вашия текст в полето „Enter your text“.

Изберете желаният език за преобразуване на текст в аудио

От полето „Select language and regions to speech“ изберете желаният език, като за български имате възможност за избор на мъжки глас „Борислав“ и женски „Калина“.

По желание по-долу имате възможност да коригирате тона и скоростта на гласа съответно от „Voice Pitch“ и „Audjust Voice Speed“.

Процесът на конвертиране, който преобразува текста в аудио е кратък

Когато сте готови с настройките натиснете бутон „Convert now“. Ще започне кратък процес на конвертиране, който преобразува текста в аудио.

Преди да свалите готовия резултат можете да го прослушате, чрез аудио плеъра и ако сте доволни да го свалите на вашето устройство в MP3 файл, от бутон „Save mp3“.

Посетете сайта на онлайн инструмента за преобразуване на български текст в аудио

Публикуване на коментар

0 Коментари