Безплатна онлайн програма за заобляне на ъглите на картинка

Чудили ли сте се как да получите кръгли или изображения със заоблени ъгли за уебсайта си? Досега това или изискваше използването на персонализиран CSS, или трябваше да създадете формата в програма за снимки.

Вече можете да заобляте ъглите на снимките директно във вашия браузър!

Заобляйте ъглите на снимките с онлайн инструмент

Това е страхотна функция, на Round Corner, която ще споделя с вас, тъй като всичко се случва онлайн и е много лесно.

Round Corner е безплатна онлайн програма, с която много бързо и лесно ще направите всяко изображение със заоблени ъгли

Безплатния онлайн инструмент за създаване на изображение със заоблени ъгли е много интуитивен и процеса се свежда до няколко лесни стъпки.

Безплатна онлайн програма за заобляне на ъглите на картинка

Качете изображението в инструмента, чрез бутон „UPLOAD IMAGE“ задайте радиуса на ъгъла с плъзгача „RADIUS“, след което щракнете върху бутона „ROUND CORNER“, за да обработите изображението (Програми за обработка на изображения). След като процесът приключи, изображението със заоблени ъгли ще се покаже в дясно заедно с бутона за изтеглянеDOWNLOAD IMAGE“.

Програма с която можете да направите всяко изображение със заоблени ъгли

Поддържани формати на снимките

Повечето от често срещаните формати на изображения като (.jpg, .jpeg, .png, .webp, .bmp и др.) се поддържат. Имате възможност да качвате всякакъв тип картинки, независимо от размера и резолюцията и да ги направите със заоблени ъгли.

Онлайн програмата е напълно безплатна за използване. Това е пълна версия, без скрити плащания, без регистрация, без демо версии и без други ограничения. Имате възможност да правите кръгли ъглите на неограничен брой изображения.

Демо видео как да използвате онлайн програмата.

Не са нужни специални умения, за да направите снимка със заоблени ъгли в онлайн приложението.

Качете я в инструмента и приложете зададената стойност на радиуса с помощта на плъзгача, след което щракнете върху бутона за заобляне на ъглите и ще приключите за няколко секунди.

Посетете онлайн програма за заобляне на ъглите на картинка

Публикуване на коментар

0 Коментари