Безплатна онлайн програма за заобляне на ъглите на картинка

Безплатна онлайн програма за заобляне на ъглите на картинка

Round Corner е безплатна онлайн програма с която можете много бързо и лесно да направите всяко изображение със заоблени ъгли. 

Безплатния онлайн инструмент за създаване на изображение със заоблени ъгли е много интуитивен и процеса се свежда до няколко лесни стъпки.

Качете изображението в инструмента, чрез бутон „UPLOAD IMAGE“ задайте радиуса на ъгъла с плъзгача „RADIUS“, след което щракнете върху бутона „ROUND CORNER“, за да обработите изображението (Програми за обработка на изображения). След като процесът приключи, изображението със заоблени ъгли ще се покаже в дясно заедно с бутона за изтегляне „DOWNLOAD IMAGE“.

Програма с която можете да направите всяко изображение със заоблени ъгли

Поддържани формати на снимките

Повечето от често срещаните формати на изображения като (.jpg, .jpeg, .png, .webp, .bmp и др.) се поддържат. Можете да качвате всякакъв тип картинки, независимо от размера и резолюцията и да ги направите със заоблени ъгли.

Онлайн програмата е напълно безплатна за използване. Това е пълна версия, без скрити плащания, без регистрация, без демо версии и без други ограничения. Можете да правите кръгли ъглите на неограничен брой изображения.

Не са нужни специални умения, за да направите снимка със заоблени ъгли в приложението, качете я в инструмента и приложете зададената стойност на радиуса с помощта на плъзгача, след което щракнете върху бутона за заобляне на ъглите и ще приключите за няколко секунди.

Бутон към онлайн програма за заобляне на ъглите на картинка

Публикуване на коментар

0 Коментари