Предоставено от Blogger.

Как да инсталирам Adobe Reader

Adobe Acrobat е софтуер разработен от Adobe Systems за преглеждане, създаване, манипулиране, управление и принтиране на документи в Portable Document Format (PDF). Adobe Reader е безплатна програма от семейството на Adobe Systems, чрез която можете да преглеждате и принтирате файлове в популярния формат (PDF).

.1. В тази статия ще ви опишем стъпките как да свалите и инсталирате на вашия компютър безплатния софтуер за преглед на (PDF) файлове Adobe Reader. Първата стъпка е да отидете на „Официалната страницата за сваляне на Adobe Reader“. Сайта на компанията автоматично разпознава версията на вашата операционна система и ви предлага нужния софтуер за вашата конфигурация. След като ви се отвори страницата за сваляне на Adobe Reader ще имате опция за инсталиране и на антивирусния софтуер McAfee Security Scan Plus. Ако искате да направите чиста инсталация на Adobe Reader без допълнителния антивирусен софтуер махнете отметката отбелязана на картинката. Ако искате да прочетете и да се запознаете с лицензното споразумение кликнете върху линка Adobe Software Licensing Agreement намиращ се горе в дясно. След като сте приключили с подготовката, за да свалите програмата Adobe Reader на вашия компютър кликнете върху бутон „Install now“.

.2. След като натиснете бутона ще ви се отвори нова страница, където са описани предимствата и подобренията на последната версия. Няколко секунди страницата на сайта ще инициализира и ще се появи малък изскачащ прозорец.


.3. Кликнете върху бутон „Запис на файл“ в малкото прозорче за да свалите софтуера на Adobe Reader на вашия компютър..4. След като свалите Adobe Reader на вашия компютър отидете до вашата download папка и потърсете инсталационния файл install_reader/.../.exe между документите. Кликнете двукратно върху него за да започне процеса на инсталация. Ще ви се появи съобщение, че този тип файлове могат да повредят вашия персонален компютър, но все пак той е свален от официален сайт, на който можем да вярваме така, че кликнете върху бутон „Run“ за да продължите.

.5. В новия прозорец Adobe Reader Updates Preferences ви дава информация, че Adobe Reader е конфигуриран да инсталира ъпдейтите на софтуера автоматично за да гарантира, че винаги имате най-сигурната версия. Вие можете да промените този режим на работа след инсталирането на програмата от панела за преференции. Кликнете върху бутон „NEXT“ за да продължите.

.6. Стартира Adobe Reader Installer и в този прозорец можете да видите прогреса на даунлоуд на софтуера..7. При успешно инсталиране на програмата, в прозореца на Adobe Reader Installer трябва да видите надпис „Installation Complete“ в добавка със зелена отметка. Adobe Reader е инсталиран на вашия компютър и за да започнете да го използвате по предназначение просто натиснете бутон „FINISH“.

Категория:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Ако статията Ви е харесала споделете я от бутона в ляво или напишете коментар, ние ще ви отговорим.

 

Представена

ТОП 5 на най-добрата безплатна антивирусна програма за Windows 2019

Атаките към сигурността на персоналните компютри от зловреден софтуер зачестяват, а тежестта и вредата от тях са все по-глобални, като се...