Безплатна онлайн програма за създаване на слайдшоу и видео филми

Имате огромна колекция от снимки на своя компютър и сега желаете да ги обедините заедно с музикален файл, за да създадете свой филм, като използвате подходяща за целта програма.

Microsoft предоставя на потребителите на Windows безплатната програма с „оригиналното“ заглавие Movie Maker.

Безплатна онлайн програма за създаване на слайдшоу и видео филми

Програмата всъщност е много добра, интуитивна и може да ви свърши чудесна работа, но ако липсва в приложенията на вашата операционна система и вие не знаете какда я инсталирате, ние ще ви предложим няколко онлайн решения.

Има много безплатни онлайн програми в Интернет пространството, които разполагат с нужните инструменти, за да ви помогнат да направите свой филм от вашите снимки и музика. Не се налага да инсталирате софтуер на вашия компютър, като за целта директно през вашия уеб браузър ще използвате техните официални сайтове.

  1. Moviemakeronline.com
  2. Gifmaker.me
  3. Wevideo.com

 1  Moviemakeronline.com

Moviemakeronline безплатна онлайн програма за създаване на слайдшоу

Moviemakeronline.com е първата безплатна онлайн програма за създаване на слайдшоу и видео филми от вашите снимки и аудио файлове, която ще ви представим.

С помощта на тази чудесна програма се работи лесно и може да се създаде висококачествено видео само за 10 минути. Трябва да знаете, че ако имате инсталиран Add Blocker трябва да го изключите и да обновите страницата за да използвате онлайн платформата.

Създаването на слайдшоу и видео клип е сведено до 3 прости стъпки. Първата стъпка е качването на вашите снимки, музика, видео и субтитри на техния онлайн сървър за обработка. Ако желаете да промените стила на субтитрите, да редактирате снимките и да изрежете музиката използвайте многобройните възможности на софтуера, както и опцията с просто приплъзване.

Когато сте готови натиснете Click to Make & Download movieи изчакайте докато процеса на създаване на вашето видео приключи, след което можете лесно да го свалите и да го качите в Youtube, Vimeo, Vbox7, Facebock и др.


 2  Gifmaker.me

С Gifmaker създавате забавни видео клипове

Gifmaker.me е максимално опростена онлайн програма, която ви позволява с лекота да създавате забавни видео клипове от вашите снимки и музика. По желание можете да качите и един музикален файл в MP3 формат заедно с вашите снимки.

Тази музика ще бъде използвана, като музикален фон на вашето слайдшоу, както и да настроите снимките да се повтаря няколко пъти докато завърши музиката. Моля обърнете внимание, че ако сте качили MP3 файл, той ще бъде изтрит автоматично след 30 минути и само вие можете да преглеждате и да сваляте вашето видео.

По подразбиране резолюцията за вашето видео е настроена на 100 % това означава, че ще е според резолюцията на снимките, които добавяте. Но разбира се можете да промените това ръчно.

Разполагате също с опция за промяна на времето между показването на снимките, както и броят повторения на музикалния файл. Като допълнение имате вариант да добавите музика към вашето слайдшоу с линк от Youtube.


 3  Wevideo.com

Wevideo лесна за използване програма за слайдшоу

Wevideo.com е мощна и в същото време интуитивна и лесна за използване, Cloud базирана онлайн програма за създаване на професионални видео презентации. Не е нужно да сте професионалист за да създадете висококачествени клипове.

С безплатния акаунт имате възможност да запазите вашето видео в 720p HD резолюция, получавате хранилище за файлове от 2 GB и воден знак WeVideo в горния десен ъгъл на прозореца.

Онлайн програмата предлага различни видове теми, които да вдъхнат живот на вашите снимки. Изработвайте впечатляващи видео презентации с красиви преходи, стилизирани текстове и описание използвайки всички опции на инструмента.

Създадените видео клипове могат да бъдат публикувани в най-популярните платформи за видео споделяне, като Youtube, Vimeo, Facebook, Twitter и др. Тази полезна програма е налична също за iOS и Android.

Публикуване на коментар

4 Коментари

  1. Анонименянуари 09, 2017

    Здравейте! Искам да направя филм с кадри от друг.Може ли да ми препоръчате програма,но да е на български?

    ОтговорИзтриване

Ако статията Ви е харесала споделете я или напишете коментар, ние ще ви отговорим.

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)