Онлайн PDF ресайзер намаляване размера на документ

PDF документите са в различни резолюции и размери на своите страници.

Инструментите за онлайн ресайз на PDF документи ви помагат да промените резолюцията на страницата, нейния размер и в същото време се опитват получения резултат да е близък до качеството на изходния материал, като използват различни техники на Upscaling.

Онлайн PDF ресайзер намаляване размера на документ

На повечето от нас се е случвало да разполагаме с големи, като размер в мегабайти PDF документи, на които искаме да направим ресайз поради различни причини, като изпращане по електронната поща например.

В Интернет пространството има много онлайн PDF ресайзери, които могат да ви помогнат да намалите размера на PDF документ.

В тази статия ще ви запознаем с един точно такъв полезен инструмент, с чиято помощ ще можете онлайн да ресайзвате PDF документи, директно през вашия браузър, без да се налага да инсталирате какъвто и да е софтуер на вашия компютър.

PDFResizer – Онлайн PDF ресайзер

PDFResizer.com ви позволява бързо и много лесно да преоразмерявате вашите PDF документи, онлайн през вашия браузър напълно безплатно за лична и комерсиална употреба.

PDFResizer.com – Онлайн PDF ресайзер

PDFResizer е много полезен за намаляване на размера на по-големите PDF файлове за да се спести дисково пространство, паметта на компютъра, намаляване на трафика, промяна на размера на хартията за печат и др.

Можете да използвате онлайн инструмента, като качвате и преоразмерявате множество PDF файлове наведнъж, и да изтеглите готовия резултат (пакетна обработка), без да е нужно да изтегляте и инсталирате какъвто и да е софтуер за PDF редакция на вашия компютър.

Много полезен инструмент за намаляване на размера на по-големите PDF файлове

Избор на резолюция

Онлайн PDF ресайзера ще преоразмери вашите документи в една от предварително зададените настройки за качество:

  • Ниско качество (72 DPI изображения) за гледане на екрана;
  • Средно качество (150 DPI изображения) за електронни книги;
  • Високо качество (300 DPI изображения) за отпечатване;
  • Много високо качество (300 DPI изображения, запазвайки всички цветове) за отпечатване с високо качество и резолюция.

Тъй като намаляването на PDF размера на документ е с цената на загуба на някакво качество, не се препоръчват настройките за „Ниско качество“, ако искате да го използвате за широкоформатен печат.

Посетете онлайн PDF ресайзера

Публикуване на коментар

0 Коментари