ТОП 5 на най-добрият безплатен брояч за уебсайт

Инструментите за уеб анализ са задължителни за всеки притежател на уеб сайт, за да следи трафика и според него да създава стратегии за развитието му.

За щастие, има на разположение много инструменти за уеб статистика, които можете да използвате за проследяване на трафика към вашия уебсайт, анализ, вид, поведение, и т.н.

Кой е най-добрият безплатен брояч за уебсайт?

Търсите безплатен уеб брояч за да проследите трафика на вашия уебсайт? Ако имате блог или уебсайт и искате да следите количеството на посетителите му, безплатните уеб броячи могат да ви помогнат да разберете точния брой посещения и показвания на страници.

Можете да намерите стотици безплатни уеб броячи, но на повечето от тях не може да се вярва.

Ние ще се опитаме да ви помогнем да използвате най-популярните и сигурни уеб броячи, които да ви помогнат да следите трафика към вашия уеб сайт, блог или форум.

  1. Histats
  2. Statcounter
  3. Xtracounter
  4. Free Counter
  5. Clicky

 1  Histats

Уеб брояч за проследяване трафика на посетителите към сайт

Histats.com е безплатен уеб брояч, с чиято помощ можете да проследявате трафика на посетителите към вашия уебсайт, блог или форум.

Някои от най-важните функции предлагани от Histats за техните безплатно регистрирани потребители са пълна статистика в реално време, неограничена статистика на съдържание, невидими или видими Flash или GIF броячи.

Предлагат също проследяване и LOG анализатор, онлайн посетители (последните посещения, най-активните посетители, популярни страници, популярен референт, геолокация), информация за браузър, ленти с инструменти, езици, информация за хардуер.

Платформата има контролен панел със статистики на до 300 обекта за профил, бърза и солидна мрежа 99,99% непрекъсната работа с повече от 1.500.000.0000 проследявания ежемесечно.


 2  Statcounter

Един от най-използваните уеб броячи

Statcounter.com е един от най-използваните уеб броячи за проследяване на трафика на посетителите към вашия уеб проект.

StatCounter е много опростен но мощен инструмент за анализ в реално време на трафика на посетителите, за да можете да вземате добри решения за неговото онлайн развитие. Причината този много добър и популярен уеб брояч да е на втора позиция в нашата класация, е че някои от неговите функции са платени.

StatCounter се използва от над 2,5 милиона блогъри, уеб дизайнери, маркетингови и SEO специалисти и собствениците на малък бизнес по целия свят.

Някои от по-важните функции на този онлайн инструмент са проследяване на дейността на потребителите в реално време, оптимизиране на дизайна и съдържанието, споделяне на съдържание, сравнение на кампании и др.

Безплатната услуга на Statcounter включва всички функции за анализ на платформата.


 3  Xtracounter

Брояч, който показва как посетителите разглеждат сайта

Xtracounter.com е уеб брояч, който отчита не само броя кликвания и трафика към вашия уеб сайт, но този онлайн инструмент ви показва също как потребителите взаимодействат с него и го разглеждат.

Платформата ви показва защо посетителите отиват до определени страници, защо те натискат някои бутони и какво ги кара да се задържат по-дълго при някои статии. Вие ще можете да анализирате посетителите на определени страници, да разберете тяхната държава и град, браузърът и дори резолюцията на екрана на устройството, което използват.

Уеб брояча е цялостен инструмент за анализ на всички статистически нужди за всички ваши уеб проекти. Xtracounter е надежден уеб брояч, който ви дава възможност да създадете неограничен брой профили.

Сайта ни предоставя много полезни функции, които ще ви помогнат да проследите статистиката на вашия уеб сайт.


 4  Free Counter

Уеб брояч за сайт с разнообразни дизайни

Free-counter.co.uk е подходящ за потребители, които желаят да добавят уеб брояч на своя сайт с разнообразни дизайни. Сайта ни предоставя огромно количество оригинални стилове, услугата е безсрочна и безплатна.

Имате възможност да добавите до 15 цифри на вашия безплатен брояч, който може да има само цифри в 216 различни цветови комбинации. Платформата предлага, като опция вашият брояч да е и невидим, както и дали вашето iP да се брои в статистиката.

Статистиката, която води брояча може да бъде почасова, дневна, седмична или месечна, както и индивидуална за всяка страница.

Сайта ни предоставя огромен брой безплатни броячи с разнообразен дизайн разпределени в категории: Анимирани, Големи анимации, Арт, Класически, Абстрактни, Цифрови, Ръкописни, Микро цифри, Съвременни, Невидими и др.


 5  Clicky

Онлайн брояч за анализ в реално време

Clicky.com е мощен онлайн инструмент за анализ в реално време, който помага на потребителите да проследяват много неща, като например посещенията на интернет страници, популярни страници, географско местоположение, средно време прекарано на определена страница, нови посетители и т.н.

Clicky предлага много полезни функции, които могат да бъдат използвани безплатно, ако сайтът ви генерира по-малко от 3 хиляди посещения на ден. Много е актуална функцията да виждаме IP адреса и организацията на посетителите на сайта.

Това ни позволява да следим най-редовните ни клиенти, както и блокирането на злонамерени такива. Повечето доклади осигуряват високо ниво на детайлност на всеки сегмент от посетителите.

Имате възможност да филтрирате и сортирате информацията на всяка колона, за да намерите бързо онова, което работи и това, което се нуждае от подобрение.


Публикуване на коментар

0 Коментари