Нови

ТОП 5 на най-добрите сайтове за пазаруване онлайн

В днешно време все по-често купуваме стоки онлайн (книги, дрехи, електроника, офис техника), от колкото от магазините, най-вече заради удобството. Пазаруването онлайн не е само по-удобно, но можете също да попаднете на страхотни оферти, които много трудно можете да намерите в магазините. Всъщност кой ще предпочете навалицата в мола пред спокойствието пред компютъра в дома ни. Китайските онлайн сайтове за пазаруване са атрактивни за купувачите от цял свят с голямото си разнообразие, постоянно актуализиран списък от продукти и разбира се атрактивни цени. Разходите за доставка от Китай са много ниски. Повечето търговци предлагат безплатна доставка дори и за продукти с цена от 1 $. Всички знаем че повечето стоки се произвеждат в Китай, така че защо да не купуваме от извора на най-ниски цени. В тази статия ще ви представим 5 от най-популярните сайтове за пазаруване онлайн.

  1. eBay сайт за пазаруване онлайн
  2. Aliexpress сайт за пазаруване онлайн
  3. Gearbest сайт за пазаруване онлайн
  4. Tinydeal сайт за пазаруване онлайн
  5. Banggood сайт за пазаруване онлайн

 1  eBay – сайт за пазаруване онлайн


eBay е най-добрия и популярен сайт в света за провеждане на онлайн търг за вашите стоки. Сайта е с една от най-големите бази данни от потребители повече от 300 милиона, с лесен за използване интерфейс и богат набор от функции. Платформата eBay е създала безопасна среда за своите потребители, за да купуват, продават или да започнат свой собствен бизнес. Можете да закупите стоките в сайта чрез наддаване или директно с фиксирана цена. Стоките в eBay могат да бъдат както нови така и употребявани, а търговията се осъществява в цял свят. Можете да заплащате по няколко начина, но най-популярния и сигурен е чрез PayPal. Закупените продукти трябва да се изпратят от търговеца в определен срок, доставката може да отнеме от няколко дни до месец в зависимост откъде се изпраща. За повече информация прочетете статията „Как да пазарувам от eBay.


 2  Aliexpress – сайт за пазаруване онлайн


Aliexpress стартира през 2010 г. и предлага търговия на дребно от предимно малки китайски фирми, предлагащи своите продукти на международни онлайн купувачи. Aliexpress е най-посещавания сайт за електронна търговия в Русия. Платформата е мултиезична и е преведена включително и на български език. Предлаганите цени за тяхната 100 милиона плюс продуктова гама са едни от най-конкурентните на пазара. Aliexpress доставя своите стоки по целия свят до повече от 200 страни и региони. Можете да заплащате закупените стоки с най-популярните и сигурни начини за плащане. Сайта ни предоставя сигурност при пазаруване със своята защита за купувача, осигуряваща вашата покупка от поръчката до доставката. Можете също да инсталирате и тяхното приложение, което ще ви осигури по-бързо и лесно пазаруване, както и достъп до ексклузивни оферти и отстъпки.


 3  Gearbest – сайт за пазаруване онлайн


Gearbest ни предоставя широка и достъпна гама от най-новата електроника и приспособления, включително смартфони, таблети, камери, безпилотни летателни апарати, също и най-новата модна линия от мъжки и женски дрехи, часовници, чанти, както и продукти, като прахосмукачки, кухненски инструменти, подобрения в дома, екипировка за оцеляване, и т.н. Онлайн магазина непрекъснато се разширява, доставката е до вашата врата, а за да избегнете митница можете да пазарувате от техния европейски склад. Доста от продуктите са на разположение в няколко различни склада по целия свят. Най-популярните продукти можете да намерите в техните складове в Китай, Хонг Конг, Европа, САЩ и др. Изборът на европейския склад може да се отрази на вашите транспортни разходи но със сигурност ще ускори доставката и ще избегнете митническите такси.


 4  Tinydeal – сайт за пазаруване онлайн


Tinydeal е още един популярен китайски сайт за електронна търговия, който ще ви зарадва с много голямо разнообразие от продукти на достъпни цени. Тук също имате възможност да пазарувате от европейския склад на компанията, така че възползвайте се. Всички предлагани продукти са чисто нови, няма разпродажби на използвана електроника. Сайта ще е много полезен и за търговците защото тук могат да се видят и цените на едро, които се предлагат за по-големи количества. Политиката на сайта е да тестват всеки един артикул преди да го изпратят, а ако възникне проблем в гаранционния срок да предложат ремонт, замяна или възстановяване на средства. Времето за обработка е 1-2 дни след заплащането на продукта, а срока на самата доставка зависи от метода за доставяне и местонахождението на склада, който сте избрали.


 5  Banggood – сайт за пазаруване онлайнBanggood е също китайски сайт за електронна търговия, който продава всякакви видове продукти от дрехи до разнообразни електронни джаджи. Сайта прави доставки по целия свят и има складове в Европа и САЩ. Подобно на повечето китайски магазини за онлайн пазаруване, Banggood предлага безплатна доставка. Разбира се имате възможност да изберете и по-бърз метод за доставка стига да сте съгласни да заплатите допълнителна такса. Въпреки популярността и известната сигурност на повечето сайтове, винаги трябва да сме предпазливи, когато пазаруваме онлайн. Изборът на най-безопасния метод за онлайн разплащане PayPal трябва да бъде една от основните възможности за защита на вашите интереси. След това преди да решите да изградите по-дългосрочни отношения на сътрудничество със сайта, можете да започнете, като направите малка тестова поръчка.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Ако статията Ви е харесала споделете я или напишете коментар, ние ще ви отговорим.