ТОП 5 на най-добрите сайтове за пазаруване онлайн

В днешно време все по-често купуваме стоки онлайн (книги, дрехи, електроника, офис техника), от колкото от магазините, най-вече заради удобството.

Пазаруването онлайн не е само по-удобно, но ще попаднете на страхотни оферти, които много трудно ще да намерите във физическите магазини.

Кои са най-добрите сайтове за пазаруване онлайн?

Всъщност кое ще предпочете навалицата в Мола или спокойствието пред компютъра в дома ни. Китайските онлайн сайтове за пазаруване са атрактивни за купувачите от цял свят с голямото си разнообразие, постоянно актуализиран списък от продукти и разбира се атрактивни цени.

Разходите за доставка от Китай са много ниски. Болшинството от търговците предлагат безплатна доставка дори и за продукти с цена от 1 $. Всички знаем че повечето стоки се произвеждат в Китай, така че защо да не купуваме от извора на най-ниски цени.

В тази статия ще ви представим 5 от най-популярните сайтове за пазаруване онлайн.

  1. eBay
  2. Aliexpress
  3. Gearbest
  4. Tinydeal
  5. Banggood


 1  eBay

eBay най-добрият сайт за онлайн пазаруване

eBay е най-добрият и популярен сайт в света за провеждане на онлайн търг за вашите стоки. Сайта е с една от най-големите бази данни от потребители повече от 300 милиона, с лесен за използване интерфейс и богат набор от функции.

Платформата eBay е създала безопасна среда за своите потребители, за да купуват, продават или да започнат свой собствен бизнес. Можете да закупите стоките в сайта чрез наддаване или директно с фиксирана цена.

Стоките в eBay могат да бъдат, както нови така и употребявани, а търговията се осъществява в цял свят. Имате възможност да заплащате по няколко начина, но най-популярния и сигурен е чрез PayPal.

Закупените продукти трябва да се изпратят от търговеца в определен срок, доставката може да отнеме от няколко дни до месец в зависимост откъде се изпраща. За повече информация прочетете статията „Как да пазарувам от eBay.


 2  Aliexpress

Aliexpress един от най-добрите сайтове за пазаруване онлайн

Aliexpress стартира през 2010 г. и предлага търговия на дребно от предимно малки китайски фирми, предлагащи своите продукти на международни онлайн купувачи.

Aliexpress е най-посещавания сайт за електронна търговия в Русия. Платформата е мултиезична и е преведена също и на български език. Предлаганите цени за тяхната 100 милиона плюс продуктова гама са едни от най-конкурентните на пазара.

Aliexpress доставя своите стоки по целия свят до повече от 200 страни и региони. Имате възможност да заплащате закупените стоки с най-популярните и сигурни начини за плащане. Сайта ни предоставя сигурност при пазаруване със своята защита за купувача, осигуряваща вашата покупка от поръчката до доставката.

Имате възможност да инсталирате и тяхното приложение, което ще ви осигури по-бързо и лесно пазаруване, както и достъп до ексклузивни оферти и отстъпки.


 3  Gearbest

Gearbest много добър сайт за онлайн покупки

Gearbest ни предоставя широка и достъпна гама от най-новата електроника и приспособления, включително смартфони, таблети, камери. Тук можете да купите също безпилотни летателни апарати, най-новата модна линия от мъжки и женски дрехи, часовници, чанти, както и продукти, като прахосмукачки, кухненски инструменти, подобрения в дома, екипировка за оцеляване, и т.н.

Онлайн магазина непрекъснато се разширява, доставката е до вашата врата, а за да избегнете митница можете да пазарувате от техния европейски склад. Доста от продуктите са на разположение в няколко различни склада по целия свят.

Най-популярните продукти можете да намерите в техните складове в Китай, Хонг Конг, Европа, САЩ и др. Изборът на европейския склад ще се отрази на вашите транспортни разходи, но със сигурност ще ускори доставката и ще избегнете митническите такси.


 4  Tinydeal

Tinydeal добър сайт за онлайн пазаруване

Tinydeal е още един популярен китайски сайт за електронна търговия, който ще ви зарадва с много голямо разнообразие от продукти на достъпни цени. Тук също имате възможност да пазарувате от европейският склад на компанията, така че възползвайте се.

Всички предлагани продукти са чисто нови, няма разпродажби на използвана електроника. Сайта ще е много полезен и за търговците защото тук могат да се видят и цените на едро, които се предлагат за по-големи количества.

Политиката на сайта е да тестват всеки един артикул преди да го изпратят, а ако възникне проблем в гаранционния срок да предложат ремонт, замяна или възстановяване на средства.

Времето за обработка е 1-2 дни след заплащането на продукта, а срока на самата доставка зависи от метода за доставяне и местонахождението на склада, който сте избрали.

 5  Banggood

Banggood добро място за онлайн пазаруване

Banggood е също китайски сайт за електронна търговия, който продава всякакви видове продукти от дрехи до разнообразни електронни джаджи. Сайта прави доставки по целия свят и има складове в Европа и САЩ.

Подобно на повечето китайски магазини за онлайн пазаруване, Banggood предлага безплатна доставка. Разбира се имате възможност да изберете и по-бърз метод за доставка стига да сте съгласни да заплатите допълнителна такса.

Въпреки популярността и известната сигурност на повечето сайтове, винаги трябва да сме предпазливи, когато пазаруваме онлайн. Изборът на най-безопасния метод за онлайн разплащане PayPal трябва да бъде една от основните възможности за защита на вашите интереси.

След това преди да решите да изградите по-дългосрочни отношения на сътрудничество със сайта, започнете, като направите малка тестова поръчка.

Публикуване на коментар

0 Коментари