Сайта Kjnews ни нарушава авторското право

Десетки от нашите статии дословно са копирани от сайта Kjnews, включително и изображенията. На снимките по-долу можете да забележите нашата статия phpBB най-добрия безплатен софтуер да направим форуме дословно копирана. И това е само един пример от десетките копирани страници, без поставяне на линк към оригиналното съдържание.А това е цялата статия, едно към едно с оригинала.
Първи стъпки и мерки които ще предприемем


  1. Ще бъде подадено оплакване към международния сайт за авторско право DMCA за грубото нарушаване на правата ни.
  2. Ще бъде подадено оплакване срещу сайта към Google Adsense за спиране на рекламите им заради нарушаване на авторското ни право (копирано съдържание).

Всички тези стъпки и мерки ще бъдат предприети, ако статиите не са премахнати от техния сайт след изтичане на срока от 5 дни считано от днес петък 31 март 2017 г., 12.00 часа. Въпреки че сме ги уведомили за проблема още преди седмица досега не са благоволили да се свържат с нас.

Извиняваме се на Вас нашите читатели, че ви занимаваме с казус, който може би не ви засяга, но това е проблем, който сериозно ни ощетява и смятаме, че това рано или късно ще рефлектира и върху вас.

Коментари

ПОПУЛЯРНИ

ТОП 5 на най-добрата безплатна програма за записване на дискове CD-DVD 2019

ТОП 5 на най-добрия безплатен онлайн PDF редактор на текст 2019

Как да проверя дали домейна на сайта ми е наказан и е в черния списък на Google