ТОП 5 сайтове да направим безплатни визитки онлайн

Вашата визитна картичка често е първото впечатление, което хората си създават за вас и вашия бизнес. Важно е да се отнесете сериозно и да свършите добра работа в тази посока.

Кои са най-добрите сайтове да направим безплатни визитки онлайн

Визитката ви трябва не само да създава доверие и ясно послание за това, което правите, но също така много добре да представя информацията за контакт, така че хората да могат безпроблемно да се свързват с вас.

Ако бизнесът ви е в началото на своето развитие или вашият бюджет е ограничен, можем да ви успокоим, че можете да се справите и сами и без да имате нужда от професионален дизайнер, който да направи вашите визитни картички.

В Интернет пространството има много сайтове за визитки с готови шаблони, които можете да използвате онлайн напълно безплатно.

В тази статия ще ви предложим 5 сайта, където имате възможност да направите вашите визитки онлайн.

  1. Brother - визитки онлайн
  2. Bizcardmaker - безплатни визитки
  3. Businesscards - безплатни визитки онлайн
  4. Reticulacard - визитки онлайн
  5. Businesscardland - безплатни визитки

 1  Brother - безплатни онлайн визитки

Brother - безплатни онлайн визитки

Brother е страхотен онлайн инструмент, чиито възможности практически няма ви ограничат в нищо, ако решите да го използвате за да направите вашите визитки. Работата с програмата е лесна и преминава през няколко етапа.

Първо трябва да изберете дизайн, който да отговаря на вашите нужди и впечатлението, което искате да внушите. В страницата с избрания темплейт щракнете върху бутон Click here to customize this templateза да го персонализирате.

Ще ви се отвори основния прозорец на онлайн редактора, където в средата ще забележите визитката, а в ляво, в дясно и отгоре са разположени всички инструменти, които можете да използвате.

Онлайн програмата ви позволява да добавяте нови снимки и изображения, да редактирате текстови полета, да добавите колкото се може повече декорации към вашия проект. Когато сте готови с дизайна на визитката можете да я принтирате веднага или да я запазите, като PDF на компютъра.


 2  Bizcardmaker - онлайн визитки

Bizcardmaker - онлайн визитки

Bizcardmaker е също много лесен за използване онлайн инструмент, с който можете бързо да изработите дизайна за вашите визитни картички. Сайта ни предлага безплатна колекция от цветни оформления разположени в ляво, които могат да бъдат редактирани с няколко кликвания.

Имате възможност да добавите собствено лого, като щракнете върху „Upload your logo, да променяте размера и положението му. Маркирайте или кликнете двойно върху текста за да добавите ваш и да промените шрифта, размера и положението му.

Плъзгайте елементите наоколо, като използвате пунктираните граници, които се показват при поставянето на курсора над тях. Преоразмерявайте картинката или текстовите полета, като плъзнете долния десен ъгъл на пунктираната клетка.

Когато сте готови използвайте бутон Download asза да запазите готовия дизайн в PDF или JPG.


 3  Businesscards - визитки онлайн

Businesscards - визитки онлайн

Businesscards е следващия безплатен онлайн генератор, с който можете да създавате 2D визитки. Всичко което трябва да направите е да изберете един от шаблоните за визитки в ляво, да въведете вашите данни за контакт и да отпечатате генерирания PDF документ.

След това сканирайте 2D QR кода на визитната картичка с вашия смартфон. Никога повече няма да е необходимо ръчно да въвеждате контакти или URL адреси!

Повечето смартфони или таблети, снабдени с камера, могат да декодират 2D QR кодовете на тези визитки. Това е основното предимство на този онлайн инструмент, той генерира автоматично QR код, който можете да пренасочите към вашия сайт, блог или профил в социална мрежа.

Към дизайна на вашата визитка имате възможност да добавите и собствено лого или картинка, но те трябва преди това да бъдат качени в Интернет и да използвате техния линк.


 4  Reticulacard - безплатни визитки

Reticulacard - безплатни визитки

Reticulacard е още един безплатен онлайн инструмент за визитки, който разполага с разширени възможности за оформяне на текста, но без опция за добавяне на собствено лого.

Както и при другите инструменти за визитки и тук трябва да започнете с избор на един от десетките предоставени готови темплейти. Ще ви се отвори основната страница за добавяне на контактна информация и оформление.

Имате неограничени възможности що се отнася до добавяне и оформяне на текст. Имате възможност да променяте неговото положение, размер, шрифт, цвят, дали да е удебелен или наклонен.

Интересни за този инструмент, са опциите Mask и Image, които до някъде могат да подобрят нещата по дизайна. Най-долу имате възможност да промените съотношението на страните на визитката, а когато сте готови да я запазите в JPG или PDF формати.


 5  Businesscardland - безплатни визитки онлайн

Businesscardland - безплатни визитки онлайн

Businesscardland е последният онлайн инструмент за визитки в нашата класация. Той предлага прилични възможности за оформление на дизайна, но за съжаление не поддържа кирилица и няма опция за добавяне на собствено лого или допълнителни изображения.

За целта можете да си оформите желания дизайн и да го запазите на компютъра, след което с Microsoft Word да добавите текст и картинки. Започнете като първо изберете някой от представените „Груби“ темплейти Splashy, Ornate, Simple или Geometric.

На следващата страница трябва да кликнете върху линка с 8 или 10 визитки на страница. Ще се отвори основната страница за оформяне на дизайна. С бутоните Color 1, Color 2 и Background можете много бързо да изберете цветова комбинация, която ви допада.

Когато приключите запазете готовия дизайн за визитки на компютъра от бутон „Make PDF / Print“.

Безплатни Photoshop темплейти за визитки

Публикуване на коментар

0 Коментари