ТОП 5 на най-добрите сайтове за безплатни Microsoft Word шаблони за визитки

Визитните картички са много важен момент за всяко едно предприемачество. Много е лесно просто да подадете своята визитка с вашите контакти, вместо да губите време в писане и рискуване да пропуснете някоя буква или цифра в бързината.

Кои са най-добрите сайтове за безплатни Microsoft Word шаблони за визитки

Ако сте от хората с ограничен бюджет и възнамерявате сами да изработите своите бизнес визитни карти, вече сте направили своята първа правилна крачка, като четете тази статия.

Втората крачка е разбира се да прочетете статията до край и да изберете някой от десетките безплатни шаблони за Microsoft Word, който да използвате за дизайна на вашите визитки.

След като изберете и свалите шаблона, който най-много ви допада, ви остава само да го отворите с Microsoft Word и да добавите вашата контактна информация.

По-долу са 5 от най-добрите сайтове за безплатни шаблони за визитни картички, които подбрахме за вас.

  1. PoweredTemplate - безплатни шаблони
  2. Temploola - безплатни Word темплейти
  3. SpreadSheet123 - безплатни шаблони за визитки
  4. Vertex42 - Word шаблони за визитки
  5. Templatenet - Word шаблони

 1  PoweredTemplate - Word шаблони

PoweredTemplate - Word шаблони

Powered Template е безплатна дигитална медийна библиотека, която предлага голямо разнообразие от бюджетни професионални предварително създадени диаграми, графики, арт клипове и шаблони за маркетингови, бизнес, финансови, образователни, творчески, комерсиални, печатни или презентационни нужди.

Съдържанието на сайта е безплатно, достъпно за всички и се актуализира ежедневно, а предлаганите решения са актуални и новаторски.

Тук имате възможност да намерите безплатни темплейти за визитни картички, които могат да бъдат изтеглени във формат подходящ за някои от изброените програми: Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe PageMaker, Microsoft Publisher, Microsoft Word, QuarkXPress, CorelDraw, Open Office, Google Docs.

Визитките са в различни стилове и цветово оформление и са подходящи за хора с разнообразни интереси.


 2  Temploola - Word темплейти за визитки

Temploola - Word темплейти за визитки

Temploola е още един сайт, който ни предоставя безплатни Microsoft Word темплейти за вашите визитни картички.

Изборът не е богат, но за сметка на това тук ще намерите качествени темплейти с впечатляваща визизия и модерно оформлениеИмате възможност да изберете темплейт за Microsoft Word със съвременен, атрактивен дизайн, който отразяват бизнеса Ви в най-добрата светлина.

Изберете дизайна, който искате да използвате, в зависимост от вашите предпочитания и вида на бизнеса и включете желаните детайли в шаблона. Със сигурност ще впечатлите потенциалните си клиенти с тези лесни за редактиране шаблони.

Само за няколко секунди и клика на мишката, ще имате една творческа, новаторска и информативна визитка. Бързо ще постигнете целта си, без никакви проблеми и суетене, просто свалете шаблона, който сте избрали и добавете вашата контактна информация.


 3  SpreadSheet123 - безплатни Word шаблони

SpreadSheet123 - безплатни Word шаблони

SpreadSheet123 също ни предоставя безплатни шаблони с възможност за редактиране с Microsoft Word, с чиято помощ можете да създадете и отпечатате вашите визитни картички в рамките на няколко минути.

Предлаганите темплейти са подходящи за потребители, които искат техните визитни картички да са със стилна и изчистена визия. Избраният темплейт може да бъде свален в DOC формат за Microsoft Word 2003 или в DOCX формат за Microsoft Word 2007 +.

Понякога, преди да получите достъп за безплатно изтегляне, е възможно да бъдете помолени да попълните кратко анонимно допитване.

Изборът не е голям но за сметка на това обхваща широк диапазон от шаблони с различни цветови комбинации, който се разпростира върху хора с разнообразни вкусове и интереси. Сваленият документ е в А4 формат с по 8 броя визитки на страница.


 4  Vertex42 - Word шаблони за визитки

Vertex42 - Word шаблони за визитки

Vertex42 също ни предлага няколко броя безплатни Microsoft Word шаблони за визитки, подходящи за непретенциозни потребители, търсещи минималистичен дизайн и изчистена визия.

Създаването на ваш собствен шаблон за визитни картички от нулата, използвайки Word, е чудесен начин да изпитате онова неприятно чувство на неудовлетвореност.

Ако и вие сте от тези хора и желаете да избегнете това просто изберете някой от безплатните шаблони и го редактирайте по ваше желание. В допълнение към шаблоните за визитни картички имате възможност да добавите вашето лого, да промените цветовете и бързо да копирате информацията върху всички модели.

Бихте могли също да свалите безплатните шаблони в DOCX формат за Microsoft Word или в ODT формат за Open Office. Свалените документи са във формат А4 с по 10 броя визитни картички на страница.


 5  Templatenet - безплатни шаблони за визитки

Templatenet - безплатни шаблони за визитки

Templatenet е последното ни предложение за готови безплатни Microsoft Word шаблони, които да използвате за да направите вашите визитни картички.

Количеството на шаблоните е меко казано ограничено, но за сметка на това техния дизайн обхваща аудитория, която е по-различна от представените до тук. Ако сте авто монтьор, собственик на магазин за домашни любимци или предоставяте услуги в строителството може би тук ще намерите подходящ дизайн за вашите визитни картички.

Шаблоните са достъпни за безплатно изтегляне в DOC формат подходящ за редактиране с Microsoft Word. Файла е в А4 формат и с по 10 броя визитки на страница.

В бланката можете да попълните име и лозунг на фирма, име, заглавие, адрес, телефон, уебсайт, имейл и да добавите поле за допълнителна контактна информация, като социална мрежа например.


Публикуване на коментар

0 Коментари