ТОП 5 на най-добрите сайтове за безплатни Microsoft Word шаблони за визитки

Визитните картички са много важен момент за всяко едно предприемачество. Много е лесно просто да подадете своята визитка с вашите контакти, вместо да губите време в писане и да рискувате да пропуснете някоя буква или цифра в бързината. Ако сте от хората с ограничен бюджет и възнамерявате сами да изработите своите бизнес визитни карти, вече сте направили своята първа правилна крачка, като четете тази статия. Втората крачка е разбира се да прочетете статията до край и да изберете някой от десетките безплатни шаблони за Microsoft Word, който да използвате за дизайна на вашите визитки. След като изберете и свалите шаблона, който най-много ви допада, ви остава само да го отворите с Microsoft Word и да добавите вашата контактна информация. По-долу са 5 от най-добрите сайтове за безплатни шаблони за визитни картички, които подбрахме за вас.

  1. PoweredTemplate - безплатни Word шаблони
  2. Temploola - безплатни Word шаблони
  3. SpreadSheet123 - безплатни Wordш аблони
  4. Vertex42 - безплатни Word шаблони
  5. Templatenet - безплатни Word шаблони

 1  PoweredTemplate - безплатни Word шаблони


PoweredTemplate е безплатна дигитална медийна библиотека, която предлага голямо разнообразие от бюджетни професионални предварително създадени диаграми, графики, артклипове и шаблони за маркетингови, бизнес, финансови, образователни, творчески, комерсиални, печатни или презентационни нужди. Съдържанието на сайта е безплатно, достъпно за всички и се актуализира ежедневно, а предлаганите решения са актуални и новаторски. Тук можете да намерите безплатни темплейти за визитни картички, които могат да бъдат изтеглени във формат подходящ за някой от изброените програми Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe PageMaker, Microsoft Publisher, Microsoft Word, QuarkXPress, CorelDraw, Open Office, Google Docs. Визитките са в различни стилове и цветово оформление и са подходящи за хора с разнообразни интереси.


 2  Temploola - безплатни Word темплейти


Temploola е още един сайт, който ни предоставя безплатни Microsoft Word темплейти за вашите визитни картички. Изборът не е богат, но за сметка на това тук ще намерите качествени темплейти с впечатляваща визизия и модерно оформление. Можете да изберете темплейт за Microsoft Word със съвременен, атрактивен дизайн, който отразяват бизнеса Ви в най-добрата светлина. Изберете дизайна, който искате да използвате, в зависимост от вашите предпочитания и вида на бизнеса и включете желаните детайли в шаблона. Със сигурност ще впечатлите вашите потенциални клиенти с тези лесни за редактиране шаблони. Само за няколко секунди и клика на мишката, ще имате една творческа, новаторска и информативна визитка. Можете бързо да постигнете целта си, без никакви проблеми и суетене, просто свалете шаблона, който сте избрали и добавете вашата контактна информация.


 3  SpreadSheet123 - безплатни Word шаблони


SpreadSheet123 също ни предоставя безплатни шаблони с възможност за редактиране с Microsoft Word, с чиято помощ можете да създадете и отпечатате вашите визитни картички в рамките на няколко минути. Предлаганите темплейти са подходящи за потребители, които искат техните визитни картички да са със стилна и изчистена визия. Избраният темплейт може да бъде свален в DOC формат за Microsoft Word 2003 или в DOCX формат за Microsoft Word 2007 +. Понякога, преди да получите достъп за безплатно изтегляне, е възможно да бъдете помолени да попълните кратко анонимно допитване. Изборът не е голям но за сметка на това обхваща широк диапазон от шаблони с различни цветови комбинации, който се разпростира върху хора с разнообразни вкусове и интереси. Сваленият документ е в А4 формат с по 8 броя визитки на страница.


 4  Vertex42 - безплатни Word шаблони


Vertex42 също ни предлага няколко броя безплатни Microsoft Word шаблони за визитки, подходящи за непретенциозни потребители, търсещи минималистичен дизайн и изчистена визия. Създаването на ваш собствен шаблон за визитни картички от нулата, използвайки Word, е чудесен начин да изпитате онова неприятно чувство на неудовлетвореност. Ако и вие сте от тези хора и желаете да избегнете това просто изберете някой от безплатните шаблони и го редактирайте по ваше желание. В допълнение към шаблоните за визитни картички можете да добавите вашето лого, да промените цветовете и бързо да копирате информацията върху всички модели. Можете да свалите безплатните шаблони в DOCX формат за Microsoft Word или в ODT формат за Open Office. Свалените документи са във формат А4 с по 10 броя визитни картички на страница.


 5  Templatenet - безплатни Word шаблони


Templatenet е последното ни предложение за готови безплатни Microsoft Word шаблони, които да използвате за да направите вашите визитни картички. Количеството на шаблоните е меко казано ограничено, но за сметка на това техния дизайн обхваща аудитория, която е по-различна от представените до тук. Ако сте авто монтьор, собственик на магазин за домашни любимци или предоставяте услуги в строителството може би тук ще намерите подходящ дизайн за вашите визитни картички. Шаблоните са достъпни за безплатно изтегляне в DOC формат подходящ за редактиране с Microsoft Word. Файла е в А4 формат и с по 10 броя визитки на страница. В бланката можете да попълните име и лозунг на вашата фирма, вашето име, заглавие, адрес, телефон, уебсайт, имейл и да добавите поле за допълнителна контактна информация, като социална мрежа например.

Коментари

ПОПУЛЯРНИ

ТОП 5 на най-добрата безплатна програма за записване на дискове CD-DVD 2019

ТОП 5 на най-добрия безплатен онлайн PDF редактор на текст 2019

Как да проверя дали домейна на сайта ми е наказан и е в черния списък на Google