Безплатен аудио редактор

Free Audio Editor е популярен безплатен аудио редактор и рекордер, който ни предлага едно много добро качество. С програмата можете да записвате произволен звук, преминаващ през звуковата карта, от микрофона или от външни устройства. Free Audio Editor може да дигитализира звукозаписите на вашите стари касети, винилови плочи и видеоклипове, създавайки стандартни цифрови звукови файлове. Записът може директно да се визуализа в прозореца на програмата за по-нататъшно редактиране и усъвършенстване.


Free Audio Editor ви позволява визуално редактиране, като изрязване, копиране, поставяне, изтриване и т.н. във вашите записи или други аудио файлове. Можете да редактирате аудио файл чрез традиционната визуализация на звуковата вълна или чрез честотния спектрален дисплей, който улеснява изолирането и премахването на нежелания шум. Интуитивното изрязване / копиране / поставяне / заглушаване и други действия могат лесно да бъдат изпълнени. Инструментите за селекция правят операциите по редактирането да бъдат извършени с точност до милисекунда.


Програмата ни предоставя зашеметяващи аудио ефекти и филтри, с които да подобрите вашите записи и да направи музикалните си проекти по-стилни и по-артистични. Можете да подобрите аудио файловете си с повече от 30 инструмента и ефекти за обработка на сигнала, включително компресия, EQ, избледняване, заглушаване, забавяне, хор, реверберация, забавяне на времето, промяна на стъпката и др. Free Audio Editor значително увеличава възможностите ви за обработка на аудио файлове. Визуализацията в реално време ви дава възможност да чуете резултатите от редакцията, преди да ги смесите и обедените в един файл.Free Audio Editor поддържа широка гама от аудио формати, така че можете без притеснения лесно да редактирате вашите записи. Програмата поддържа MP3, WMA, WAV, AAC, FLAC, OGG, APE, AC3, AIFF, MP2, MPC, MPGA, AIFC, TTA, G721, G723, G726 и много други. След редакция всички музикални файлове могат да бъдат запазени в най-популярните аудио формати като MP3, WMA, WAV, OGG и др. Освен това е мъзможно да контролирате и качеството на музикалните файлове, чрез настройване на параметрите на софтуера според приложенията и устройствата, на които ще се просвирват.


Като цяло, Free Audio Editor е страхотна програма, която предлага много функции за редакция на аудио файлове на музикалните фенове. В допълнение към чудесните функции, които извличат, конвертират и организират музикалните файлове, този софтуер ни предлага достатъчно аудио ефекти, които могат да направят всяка музика страхотна.


Публикуване на коментар

0 Коментари