Безплатен аудио редактор за Windows и Mac

Софтуерът за редактиране на аудио ви дава цифровите инструменти за запис, промяна и създаване на аудио файлове.

Софтуерът за редактиране на аудио понякога се нарича DAW или цифрова аудио работна станция. Подкастери, диджеи, видео редактори, TikTokers и други създатели на различни медийни продукти, често използват софтуер за редактиране на аудио.

Безплатен аудио редактор за Windows и Mac

Процесът на редактиране на аудио файлове може да отнеме много време и понякога е досаден, а най-добрите програми за редакция са създадени да ни улесняват.

Има много безплатни опции, както и платени разбира се, които могат да повлияят на избора ви. Но вие трябва да знаете, че най-добрият софтуер за редактиране на аудио включва удобен за потребителя интерфейс, обширни инструменти за корекция, ефекти и добавки.

Free Audio Editor безплатен аудио редактор за Windows и Mac


Free Audio Editor е популярен безплатен аудио редактор и рекордер, който ни предлага едно много добро качество.

С програмата можете да записвате произволен звук, преминаващ през звуковата карта, от микрофона или от външни устройства. Free Audio Editor може да дигитализира звукозаписите на вашите стари касети, винилови плочи и видеоклипове, създавайки стандартни цифрови звукови файлове.

Записът може директно да се визуализа в прозореца на програмата за по-нататъшно редактиране и усъвършенстване.

Free Audio Editor безплатен аудио редактор

Free Audio Editor ви позволява визуално редактиране, като изрязване, копиране, поставяне, изтриване и т.н. във вашите записи или други аудио файлове.

Имате възможност да редактирате аудио файл, чрез традиционната визуализация на звуковата вълна или чрез честотния спектрален дисплей, който улеснява изолирането и премахването на нежелания шум.

Интуитивното изрязване / копиране / поставяне / заглушаване и други действия могат лесно да бъдат изпълнени. Инструментите за селекция правят операциите по редактирането да бъдат извършени с точност до милисекунда.

Редактирйате аудио файл чрез визуализация на звуковата вълна

Програмата ни предоставя зашеметяващи аудио ефекти и филтри, с които да подобрите вашите записи и да направи музикалните си проекти по-стилни и по-артистични.

Имате възможност да подобрите аудио файловете си с повече от 30 инструмента и ефекти за обработка на сигнала, включително компресия, EQ, избледняване, заглушаване, забавяне, хор, реверберация, забавяне на времето, промяна на стъпката и др.

Free Audio Editor значително увеличава възможностите ви за обработка на аудио файлове. Визуализацията в реално време ви дава възможност да чуете резултатите от редакцията, преди да ги смесите и убедените в един файл.


Имате възможност да чуете резултатите от редакцията

Free Audio Editor поддържа широка гама от аудио формати, така че можете без притеснения лесно да редактирате вашите записи.

Програмата поддържа: MP3, WMA, WAV, AAC, FLAC, OGG, APE, AC3, AIFF, MP2, MPC, MPGA, AIFC, TTA, G721, G723, G726 и много други.

След редакция всички музикални файлове могат да бъдат запазени в най-популярните аудио формати като MP3, WMA, WAV, OGG и др.

Освен това е възможно да контролирате и качеството на музикалните файлове, чрез настройване на параметрите на софтуера според приложенията и устройствата, на които ще се просвирват.

Програмата поддържа широка гама от аудио формати

Като цяло, Free Audio Editor е страхотна програма, която предлага много функции за редакция на аудио файлове на музикалните фенове.

В допълнение към чудесните функции, които извличат, конвертират и организират музикалните файлове, този софтуер ни предлага достатъчно аудио ефекти, които могат да направят всяка музика страхотна.

Свалете безплатния аудио редактор за Windows и Mac

Публикуване на коментар

0 Коментари