ТОП 5 на най-добрите онлайн програми за изрязване на видео файл

Понякога имате нужда да изрежете някои сцени от филм, който искате да споделите с приятелите си, но не разполагате с инсталиран на компютъра ви софтуер за редактиране на видео файлове.

Кои са най-добрите онлайн инструменти за изрязване на видео файл

Няма нужда да инсталирате допълнителен софтуер и да запълвате още GB, когато всички тези неща могат да бъдат направени онлайн с програми за изрязване на видео.

Тази статия съдържа списък с 5 от най-добрите безплатни инструменти за онлайн видео изрязване, просто я прочетете, за да намерите този, който ще ви свърши работа.

  1. Online Video Cutter
  2. Wincreator Video Cutter
  3. Video Cutter Online
  4. Ezgif Cut Video
  5. Aconvert Video Split

 1  Online Video Cutter – програма изрязване на видео

Online Video Cutter – програма изрязване на видео

Online Video Cutter - изрязване на видео е много полезна програма, когато ни се налага да изрежем видео файл до 500 MB. Онлайн инструмента не изисква инсталация и работи директно през вашия браузър.

Опцията за изрязване на програмата ви позволява да премахнете излишните кадри, както и да промените пропорциите на рамката. Имате също опция за завъртане на видеоклипа на 90, 180 или 270 градуса. Това може да е полезно, когато портретна сцена е заснета в режим на пейзаж или обратно.

Програмата поддържа почти всеки видео формат. Ако файлът ви не се отвори, вероятно е повреден или е твърде голям. Поддържат се файлове до 500 MB, но ни обещават границата да бъде повишена.

Когато качите файла, изберете качество и формат на изходния продукт. Няма сложни операции - всяка функция е само с едно или две кликвания.


 2  Wincreator Video Cutter – онлайн изрязване на видео

Wincreator Video Cutter – онлайн изрязване на видео

Wincreator Video Cutter е онлайн платформа за видео обработка, сваляне на видео, конвертиране на видео в MP3 и много други полезни и безплатни инструменти. Що се отнася до онлайн програмата за изрязване на видео, тя е много лесна за използване.

Трябва да преминете през няколко бързи стъпки, за да завършите процеса: намерете файла и го заредете, маркирайте начална и крайна точки, прегледайте и запишете видеоклипа.

Когато преглеждате получения резултат, бихте могли да направите някои допълнителни промени, ако не сте доволни от него. Единствената слабост на тази програмата, е ограничението на файла, който ще изрязвате.

Wincreator Video Cutter работи с видео файлове по-малки от 50MB. Предимството на онлайн програмата е възможността да визуализирате видео файла преди и след изрязването.


 3  Video Cutter Online – изрязване на видео

Video Cutter Online – изрязване на видео

Video Cutter Online е още един онлайн инструмент, който ви позволява да изрязвате вашите видео клипове без да инсталирате допълнителен софтуер на компютъра си.

Програмата поддържа Drag & Drop (Влачи и пусни) функция за добавяне на файл, като максимално допустимия размер е 200 MB.

Video Cutter Online е напълно съвместим с всички съвременни браузъри и може да преобразува в много аудио (.mp3 / .aac / .ogg / .wma / .m4a / .flac / .wav) и видео (.mp4 / .avi / .mpg / .mov / .wmv / .mkv / .m4v / .webm / .flv / .3gp) формати.

Плюсовете на програмата е нейната съвместимост с най-популярните уеб браузъри, стабилно и с добра скорост видео преобразуване, поддръжка на широка гама от мултимедийни формати. Услугата е безплатна без нужда от регистрация и накрая, използвате онлайн инструмента през вашия браузър без нужда от инсталиране на софтуер.


 4  Ezgif Cut Video – онлайн програма изрязване на видео

Ezgif Cut Video – онлайн програма изрязване на видео

Ezgif Cut Video - програма за изрязване на видео –  е следващия онлайн инструмент, който ще ви представим в нашата статия. Програмата поддържаMP4, AVI, MPEG, MOV, 3GP, FLV, WebM видео файлове, като максималния размер е до 120 MB.

Имате възможност да добавите видео файл от компютъра или от URL адрес. Когато качите видеото и го гледате в техния плейър е възможно да е с влошено качество, но това няма да се отрази на крайния резултат.

Не всички видео формати могат да бъдат просвирвани с техния плейър, така че ако това се случи не се отказвайте и добавете начало и край на изрязването ръчно. Когато сте готови натиснете бутон Cut video!“.

Ezgif Cut Video ще стартира процеса по изрязването и ще опита да запази същото качество и формат за получения видео файл, като на изходния. Освен видео с онлайн инструмента имате възможност да изрязвате и аудио файлове.


 5  Aconvert Video Split – изрязване на видео онлайн


Aconvert Video Split – изрязване на видео онлайн

Aconvert Video Split - инструмент за изрязване на видео е последния от 5-те онлайн програми, които ще ви представим в статията. Приложението поддържа добавяне на видео файл от компютъра или от URL (Местоположението на уеб страница или файл в интернет) адрес.

Инструмента е с много базови възможности, трябва предварително да сте разбрали времето за стартиране на изрязването и продължителността и да ги попълните последователно в полетата Start positionи Duration“.

Видео форматът може да бъде MP4, AVI, FLV, MPG, MKV, WMV, M2TS, WEBM, ASF, MOV, M4V, RM, VOB или OGV. Размерът на видео файла трябва да бъде до 200 MB.

Когато сте готови натиснете бутон Submit“, Aconvert Video Split директно ще изреже избраната част от видео файла, без декодиране, кодиране или конвертиране, така че работи сравнително бързо.


Публикуване на коментар

0 Коментари