ТОП 5 на най-добрият онлайн видео конвертор

Видео конвертирането е процес, при който преобразуваме файл от един формат в друг. Това обикновено се прави, когато устройството, което трябва да възпроизведе видео файла не поддържа формата.

Най-добрият онлайн видео конвертор

Понякога ни се налага да конвертираме бързо видео файл от един формат в друг, но компютърът ни не е под ръка.

За щастие има сайтове, които предлагат услугата онлайн конвертиране на видео напълно безплатно, без да е нужно да инсталирате софтуер на компютъра.

В тази статия ще направим ревю на няколко онлайн видео конвертора, които се справят чудесно с преобразуването в различни файлови формати със задоволителна скорост.

  1. Online-convert.com
  2. Convert-video-online.com
  3. Freefileconverter.com
  4. Veed.io
  5. Convertfiles.com

 1  Online-convert.com


Най-добрият онлайн видео конвертор

Online-convert.com е един от най-добрите конвертори, както споменахме в статията „ТОП 5 безплатни онлайн програми“. Причината да заеме първото място в класацията, освен бързината и качество на работа е неговата мулти функционалност, която позволява конвертирането на видео, музика, снимки, документи, архиви и др.

Сайта позволява конвертирането на файлове бързо и лесно от един формат в друг. Online-convert.com поддържа огромен брой файлови формати, които ще задоволят и най-претенциозните потребители.

Сайта е помислил за сигурността на каченото съдържание и всички файлове се изтриват след 24 часа или след 10 изтегляния, като имате възможност да направите това и веднага.

Според администрацията на сайта съдържанието на файловете не се наблюдава без ваше разрешение, което се гарантира и от техния огромен брой обработван ежедневно.

Online-convert.com е един чудесен онлайн видео конвертор, отличаващ се с бързина, сигурност на работа и голям брой допълнителни настройки за изходния файл.


 2  Convert-video-online.com


Един страхотен видео конвертор

Convert-video-online.com е прекрасна онлайн програма за конвертиране на видео файлове в разнообразни формати.

Сайта се отличава с модерна изчистена визия, лесна и интуитивна манипулация в съчетание с едни от най-добрите скорости на работа между конкурентите му.

Convert-video-online.com е страхотен сайт с множество онлайн инструменти позволяващи ви да конвертирате видео и аудио, да изрязвате аудио и видео, да слеете няколко аудио файла в микс, да направите запис на звук и картина и всичко това онлайн, безплатно, качествено и на високи обороти.

Тук можете да конвертирате видео файлове в най-разпространените формати: AVI / МР4 / MPEG / FLV / 3GP и др. Можете да изберете резолюцията на изходния файл, като диапазона обхваща от Mobile (320x240) до HD 1080p (1920x1080). Възможността за избор на приблизителния размер на файла е голямо предимство, а понякога и от огромно значение за потребителя.

 3  Freefileconverter.com


Видео конвертор, който си заслужава да прегледате

Freefileconverter.com е също един прекрасен онлайн видео конвертор отличаващ се с огромния брой поддържани формати. Освен видео файлове можете да конвертирате аудио, снимки, документи и др. пълният списък е публикуван на сайта и наистина е впечатляващ.

Скоростта на работа е много добра, а качеството на конвертирания файл отлично. Потребителите желаещи да конвертират големи файлове трябва да знаят, че лимита е до 300 мб максимален размер на ъплоадваният файл.

С онлайн конвертора можете да конвертирате видео директно от URL, а списъкът с поддържаните формати наистина е голям и е публикуван също на сайта им. Файловете ъплоаднати от вас на сайта се съхраняват до края на процеса по конвертиране, след което се изтриват.

Конвертираните файлове за сваляне са достъпни само, чрез сайта Freefileconverter.com, и чрез активната връзка генерирана за изтегляне.

Freefileconverter.com е един от най-добрите онлайн инструменти за конвертиране на медия с един от най-дългите списъци на поддържани формати, като само лимита за максимален размер за големината на файл от 300 мб е причината да не е на по-предни позиции в класацията.

 4  Veed.io


Veed.io много добър онлайн видео конвертор

Veed.io е още един онлайн видео конвертор, с който можете да преобразувате вашите файлове напълно безплатно след като ги ъплоуднете. Сайта е с изчистена визия в приятни цветове, работата е бърза и надеждна.

Онлайн видео конвертора поддържа най-разпространените файлови формати: MKVAVI / MOV / MP4 / MPG / FLV / 3 GP / WMV / DVD Video и др.

Услугата не изисква регистрация, но за регистрираните потребители няма ограничения като лимит за големина на файла до 100 мб и 10 броя конвертирания дневно.

Онлайн конвертора поддържа също iPhone / iPod/ iPad Video / Android Video / PS3 Video / PSP Video / XBOX Video / Wll Video, някои аудио формати, като MP3 / WAV / OGG, както и снимкови формати JPG / GIF.

 5  Convertfiles.com


Онлайн видео конвертор с многобройни възможности

Convertfiles.com е много добър онлайн видео конвертор, като безплатната услуга е с лимит от 250 мб за максималния размер на файла за преобразуване. Сайта работи с широка гама от типове файлове, можете да конвертирате всеки архивен документ, електронна таблица, видео и аудио от един формат в друг.

Сайта дава възможност за избор на повече от 300 комбинации от входни и изходни формати. Пълния списък с поддържани формати е наистина дълъг и можете да го видите в секцията File Formats“.

Качената информация е конфиденциална и защитена, а файлове се изтриват веднага след конвертирането.

Работата с конвертора е максимално опростена, можете да изберете файл, както от компютъра, така и от URL. Скоростта на работа е задоволителна, услугата е напълно безплатна и не изисква регистрация.

Още конвертори: Аудио конвертор, Конвертор на документи, Конвертор на снимки


Публикуване на коментар

0 Коментари