Онлайн инструмент за проверка на PageRank на уебсайт

Какво е PageRank?

Google PageRank (Google PR) е един от методите, които Google използва, за да определи обществената значимост и важността на страницата.

Важните страници получават по-висок рейтинг на PageRank и е по-вероятно да се появят в горната част на резултатите от търсенето в търсачката на Google.

Онлайн инструмент за проверка на PageRank на уебсайт

Google PageRank (PR) е мярка от 0 до 10 и се основава на препратки. Колкото по-качествени са обратните връзки, толкова по-висок е Google PageRank.

Подобряването на страницата ви в Google PageRank е много важно, ако искате да подобрите класирането си в търсачките.

PageRank Checker онлайн инструмент за проверка на PageRank на уебсайт

PageRank Checker ни предоставя един много лесен за използване онлайн инструмент за проверка на Google PageRank на страници, и PR икони. Той е напълно безплатен за лична употреба и би могъл да помогне за популяризирането на уебсайта ви.

В допълнение, PageRank Checker предлага и SEO услуги като оптимизация на страници, оптимизация извън страницата и SEO отчети.

Как да използваме PageRank Checker?

PageRank Checker е много полезен и един от най-използваните онлайн инструменти за проверка на PageRank и платформа за анализ на домейни от цял свят.

Работата с онлайн програмата е елементарна, просто трябва да въведете пълното име на домейна, който искате да анализирате включително и HTTP протокола и да натиснете бутон Submit“.

PageRank Checker онлайн инструмент за проверка на PageRank на уебсайт

След бърз анализ на домейна по-долу ще забележите подробна статистика включваща неговия PageRank, cPR Score, авторитет на домейна, авторитет на страниците, доверие на трафика, Alexa Global Rank, Alexa USA Rank, Alexa Reach Rank, външни препратки, брой домейни, PR Quality и още много друга полезна информация.

Проверете PageRank на уебсайт с онлайн програма.

По-надолу ще забележите още подробна информация, като Root IP, името което виждат търсещите машини, индексирани страници, дали е индексиран в директориите на Google и DMOZ, както и история на домейна.

Имате възможност да добавите и икона, която да показва вашият PageRank

И накрая ще видите кратък код, който бихте могли да добавите във вашия уебсайт, ако искате да имате икона, която да показва вашия Google PageRank.

В дъното на страницата е разположена малка графика, която ви показва откъде сайта ви получава най-голям трафик. Дали от директни посещения, външни препратки, търсачки като Google, социални мрежи, електронната поща или от директна реклама.

Посетете сайта и вижте вашият PageRank

Публикуване на коментар

0 Коментари