Проверка на позицията на сайт за ключова дума или фраза в Google

Един от основните елементи на SEO оптимизацията е избирането на правилната ключова дума или фраза, чрез която да класираме уебсайт по-напред в резултатите от търсенето в търсачки, като Google, Yahoo и др.

Проверка на позицията на сайт за ключова дума или фраза в Google

Много е важно блогър или SEO специалист да проверява класирането на сайта ви по определени ключови думи в търсачки, като Google.

Една от най-честите грешки, които блогърите и администраторите на уебсайтове правят е, че те пишат и публикуват статии без да се насочват към каквито и да е ключови думи.

Отнема само 10-15 минути, за да използвате инструмент за търсене на ключови думи, за да разберете, кои да използвате при таргетирането на вашия сайт.

За тази цел, имате нужда от инструмент, който ще ви покаже къде се намира конкретната страница по определени ключови думи в резултатите от търсенето в Google. Без разбира се да има нужда да преглеждате ръчно резултатите от десетките страници.

SerpRobot безплатен онлайн инструмент за проверка на позицията на уебсайт в Google по определена ключова дума 

SerpRobot е един много полезен безплатен онлайн инструмент за проверка на позицията на уебсайт или страница в Google по определена ключова дума или фраза.


Въпреки поостарелия си интерфейс и някои от липсващите модерни и актуални функции, които другите SERP тракери предлагат.

Въпреки тези недостатъци, онлайн инструмента предлага всичко това, от което имаме нужда. Програмата работи правилно и резултатите са точни, удобно е добавянето на ключови думи и не на последно място е безплатен.


Как да използваме SerpRobot?

SerpRobot е много интуитивен онлайн инструмент с опростен интерфейс, което го прави още по-лесен за използване.

Както споменахме визията му е малко остаряла, но за сметка на това работи много точно и бързо. Като за начало трябва да изберете региона от падащото меню „Choose your region“, за който искате да правите проверка.

В полето „Enter your domain name“ добавете името на вашия домейн без протоколите HTTP и WWW. След това в полето „Enter your keywords“ трябва да добавите и ключовата дума, за чиято позиция ще проверявате.

Имате няколко реда за добавяне на ключови думи, ако не са ви достатъчни, кликнете на „add more keywords“.

Как да използваме SerpRobot?

Когато сте готови с попълването на информацията, сложете отметка в полето „Не съм робот“ и натиснете бутон Check SERP Now!“.

След кратка проверка горе в дясно на страницата под „Result details:“ ще получите информация за ключовата дума, позицията и URL адреса на страницата, която е класирана там.

Имате възможност да кликнете на линка TOP TENза да видите всички ваши конкуренти класирани сред първите 10 резултата по тази ключова дума или фраза.

Програмата прави точно това, за което е създадена

От всички инструменти, на които попаднах в Интернет пространството за проверка на позицията на сайт по определени ключови думи SerpRobot е моят най-добър избор.

Сигурен съм, че ще ви хареса защото той прави точно това, за което е създаден. Работи точно и резултатите са коректни, проверките са бързи, а услугата безплатна.

Посетете сайта и проверете вашата позиция

Публикуване на коментар

0 Коментари