Най-добрият PDF to Excel (XLSX) безплатен онлайн конвертор на документи

Само защото някой познат ви е изпратил PDF файл вместо желания Excel (XLSX) документ, не значи че трябва да блокирате и това да спира вашата работа.

Най-добрият PDF to Excel (XLSX) безплатен онлайн конвертор на документи

В тази статия ще ви научим как онлайн да конвертирате PDF документ в Excel (XLSX) в няколко бързи и лесни стъпки, без да инсталирате допълнителен софтуер на компютъра си.

SimplyPDF онлайн конвертор на PDF документи в Excel (XLSX)

Solid Documents е водещ разработчик на софтуер за възстановяване и архивиране на документи за бизнеса и обикновените потребителите по целия свят.

Solid Documents имат повече от двадесет години опит в създаването и развитието на полезни софтуерни решения.

Тук ще ви запознаем с техния SimplyPDF, много полезен и лесен за използване онлайн инструмент за конвертиране на PDF документи в Excel (XLSX) таблици.

SimplyPDF онлайн конвертор на PDF документи в Excel (XLSX) формат

Как да използваме SimplyPDF конвертора?

SimplyPDF се отличава с много изчистен интерфейс, което допълнително ни улеснява при използването му защото акцентира точно върху това, което трябва да направите.

Първо разбира се трябва да изберем PDF файла, който искаме да конвертираме в Excel (XLSX), като щракнем на линка Select a PDF file to convert“.

Как да използваме SimplyPDF конвертора?

Преди да конвертирате PDF документа, разгледайте и коригирайте допълнителните опции, които ни предоставя онлайн конвертора, като щракнете на бутон Show fewer options“.

Ако не ги разбирате и не знаете за какво се отнасят, оставете ги така. Настройките по подразбиране ще ви свършат работа.

Времето за конвертиране зависи от големината на файла

Когато сте готови с настройките, трябва да натиснете бутон Convert“. Ще ви се появи надпис File Uploaded. Pre-Scanning. Converting“, което означава че файла е качен на техния сървър, преминал е предварителна обработка и се конвертира.

Процесът на конвертиране зависи от големината на файла, но обикновено е много кратък и трае няколко секунди.

Полезен онлайн конвертор на PDF документи в Excel (XLSX) таблици

Когато SimplyPDF завърши своята работа, ще получите съобщение Your conversion is ready!“. Това означава, че конвертирането е приключило и можете да свалите Excel (XLSX) таблицата, като кликнете на връзката Click here to download it“.

Ако сте доволни от работата на онлайн инструмента, чрез бутон Donate по желание можете да направите и малко дарение.

SimplyPDF е много добър онлайн конвертор на PDF документи в Excel (XLSX) таблици. Едно от предимствата на инструмента е интегрирания OCR софтуер, който позволява разпознаването на текст и таблици в сканираните PDF документи.

Много лек и бърз инструмент, изключително полезен в ситуации, когато трябва да се реагира бързо, ако сте на компютър без инсталиран на нужния софтуер.

Посетете и тествайте PDF конвертора

Публикуване на коментар

0 Коментари