Предоставено от Blogger.

Уеб дизайн – евтина изработка на сайт на достъпна цена

Уеб дизайн, качествена изработка на сайт на ниска цена – да направим така, че посетителите на сайта ни да се чувстват комфортно и да пожелаят да се върнат отново. Ако търсите бързо, качествено и евтино решение за изработка на сайт с въздействащ дизайн, интуитивни менюта, който продава и движи вашия бизнес, Вие сте на правилното място! 
Повече от 15 г. опит в изработването на уеб проекти с уникален дизайн и запомняща се визия на достъпни цени. Създаваме уеб сайтове съобразени, както с нуждите на клиента, така и с последните уеб стандарти, което е гаранция за високо качество и успех на вашия бизнес.

Цена за изработка на сайт започваща от 95 лв., свържете се с нас от „Контакти“.


ПОРТФОЛИО

        Web: www.little-prince.eu               Web: www.apartamenti-pomorie.com

  Web: www.laguna-7.com                             Web: www.vetren.ml     

Web: www.kostadinov.ml                          Web: www.чат.co.nf      

       Web: www.тв.co.nf                                 Web: www.chat24-bg.ml    

     Web: www.pedicure.free.bg                 Web: www.belly-dance.free.bg  

           Web: www.br-uk.com                  Web: www.home-refurbishment.com 


Видове сайтове

Сайтовете се разделят според съдържанието си на 2 вида:

- Статичен уеб сайт (това са сайтове чието съдържание не се променя или това се прави рядко) – това са личните сайтове, уеб страници на фирми или други, където потребителят не добавя съдържание, не проявява активност, а само чете и разглежда. По-лесна е изработката на статичен уеб сайт.

- Динамичен уеб сайт (това е сайт чието съдържание се променя и има активност от страна на потребителите). Примери за динамичен уеб сайт са портали, блогове, форуми, търсачки, новинарски сайтове, онлайн магазини и други.

Една от първите стъпки, които би трябвало да се предприемат преди стартирането и развитието на вашия бизнес е изработка на сайт. Огромно въздействие върху вашите клиенти и потенциални партньори оказва качествено изпълнената изработка на сайта ви, съобразена с фирмения стил на компанията. Когато се планира изработка на сайт е важно информацията и рекламното послание на фирмата, да се предаде елегантно и достъпно за потребителите в които се "целите". Чрез изработка на сайт вие се легитимирате в пространството, придобивате гражданственост, а качествения и подходящо изпълнен уеб дизайн, когато се осъществи изработка на сайт, внася допълнителна привлекателност и придава на представянето търсения стил. За постигането на своите търговски цели, които сте си поставили ще спомогне креативният съобразен с вашите нужди дизайн, приложен при изработката на сайта. Статистиката показва че над 50% от успеха на уеб сайтовете се дължи на правилно планиране преди същинската работа по изработка на сайт.

Уеб дизайн

Да направи сайта приятен, като визия и удобен за ползване е най-важната задача пред уеб дизайна. Уеб дизайна не са само цветовете, текста и картинките в сайта. Първостепенната му задача е да направи информацията лесно достъпна и правилно подредена. Ако търсите изработка на сайт, трябва да знаете, че е изключително важно той освен да бъде привлекателен, да бъде и популярен. Важна роля за това играе модерния и качествен уеб дизайн. Може би имате собствен сайт, изчели сте много литература на тема уеб дизайн. Трябва да сте осъзнали колко е важен оригиналния и изчистен уеб дизайн за успеха на вашия бизнес. Веднъж разочаровали се потребителите от непривлекателния уеб дизайн, те едва ли ще се върнат отново. Несполучливият уеб дизайн може да окаже пагубно влияние върху бизнеса ви. В обобщение може да се каже, че красивия уеб дизайн е свързан с успеха на бизнеса на всяка фирма. Когато потребител търси да закупи стока, той посещава съответния уеб сайт. Единственото, което може да привлече този потребител да избере Вашия уеб сайт пред този на конкурентите ви е неговият уеб дизайн. Какво всъщност е добрият уеб дизайн? Ако един уеб сайт е привлекателен, професионално и интуитивно направен, неговата визия е оригинална въздействаща, менютата са интуитивни с висока ползваемост, то можем да кажем, че това е един сайт с много добър уеб дизайн.

Ако се интересувате от изработка на сайт можете да направите запитване от „КонтактиКатегория:

2 коментара:

мечта каза...

Добър ден! Бихме искали да променим този сайт http://directdemocracy21c.eu така, че да получи по-професионален вид. Можете ли да ни консултирате какво да променим с възможни допълнения от вас и на каква цена?
Благодаря, Мариана

U-BG каза...

Здравей, според мен с промени няма да стане трябва ви нов сайт. Можете да ползвате безплатен софтуер, като Joomla примерно :) и не прекалявайте с шаринийките. Имате също много неработещи линкове, коригирайте ги.

Публикуване на коментар

Ако статията Ви е харесала споделете я от бутона в ляво или напишете коментар, ние ще ви отговорим.

 

Чат

Хороскоп

Вицове


Вицове от http://bg.thefun.net/