ТОП 5 на най-добрият онлайн конвертор на снимки

Онлайн конверторите на снимки са инструменти с които можете да преобразувате вашите изображения в разнообразни формати без да се налага да инсталирате софтуер на компютъра си.

Целия процес по преобразуване се извършва онлайн, директно през платформите на техните сайтове предоставени за безплатно ползване.

Най-добрият онлайн конвертор на снимки

Ако имате снимка или картинка във формат, който не ви върши работа онлайн конвертора може да ви помогне бързо и лесно да я конвертирате в друг.

В тази статия ще ви предложим няколко онлайн конвертора на снимки с чиято помощ ще можете да преобразувате вашите изображения в разнообразни формати.

  1. Imverter.com
  2. Pictureresize.org
  3. Zamzar.com
  4. Image.online-convert.com
  5. Freeconvert.com

 1  Imverter.com


Imverter.com най-добрият онлайн конвертор на снимки

Imverter.com е любимия ми инструмент за конвертиране на снимки онлайн. Сайта е с една от най-интуитивните визии, без много пояснения но бързо намирате това, което ви трябва.

Всичко е максимално опростено, процеса по преобразуване е много бърз, а резултата е отличен. Тук можете да избирате от доста дълъг списък с файлови формати за конвертиране на вашите снимки(JPG / PNG / GIF / BMP / PSD / EPS / PDF / TIFF / FAX / PCX / PGM / PICT / PPM / TGA).

При нашите тестове Imverter.com беше един от малкото онлайн конвертори на снимки, които успяха да преобразуват PSD файл в PNG и GIF формати, като фона на изображението остана прозрачен.

Конвертора предлага и допълнителни възможности за обработка, като ресайз, завъртане, добавяне на надпис, рамка и др.

Можем да обобщим че това е отличен конвертор на снимки, работещ бързо и надеждно, който предлага допълнителни възможности за обработка и който ще ви свърши чудесна работа.



 2  Pictureresize.org


Pictureresize.org страхотен конвертор на снимки

Pictureresize.org е също един отличен онлайн конвертор на снимки.

Списъкът с поддържани формати е доста дълъг, като тук можете да преобразувате вашите снимки в над 100 графични формата, сред които най-разпространените: JPG / GIF / PNG / BMP / PDF / PSD / EPS / SVG / TGA / PCX / DIP и др.

Онлайн конвертора е много удобен и интуитивен за ползване с модерна и изчистена визия в приятни цветове, работата е бърза и надеждна.

Този конвертор отново успешно преобразува PSD в PNG и GIF, фона на тестовите снимки остана прозрачен, а всички тях можете да свалите в ZIP архив.

По желание освен да конвертирате изображението вие можете да го преоразмерите, като сложите отметка на Resize imageи да изберете неговото качество.

Можем да кажем че това е един от най-добрите онлайн конвертори на изображения отличаващ се с бързина и надеждност на работа, комбинирано с лекота на онлайн платформата и интуитивна приятна визия.

 3  Zamzar.com


Zamzar конвертор на снимки

Zamzar.com e един универсален онлайн конвертор с възможности за преобразуване на разнообразни формати видео, аудио, документи и разбира се снимки.

Онлайн конвертора успешно се справи с преобразуването на PSD файл в PNG формат, картинката запази прозрачност на фона, а след края на процеса имате възможност да свалите и допълнителните изображения.

Работата на конвертора е една от най-стабилните и протича на четири етапа, избор на файл, избор на формат, добавяне на вашия e-mail и преобразуване.

Като недостатък може да се приеме факта че линка за сваляне на конвертирания файл го получавате във вашата електронна поща, а не директно от сайта.

Като цяло това е един отличен онлайн конвертор, с който освен да конвертирате вашите снимки, можете да преобразувате почти всякакви файлови формати бързо и надеждно.

 4  Image.online-convert.com


Един от най-добрите онлайн конвертори на снимки

Image.online-convert.com е един от най-популярните онлайн конвертори с богати универсални възможности за преобразуване на разнообразни формати, като видео, аудио, документи, снимки, архиви и др.

Това е един от любимите ми универсални онлайн конвертори, от чиито услуги доста често се възползвам, но при преобразуването на PSD файл в PNG фона губи прозрачността си. Тестовете с прозрачността на фона на изображението при конвертиране са важни особено, когато става въпрос за лого.

За скоростите на работа и стабилността на платформата на този много полезен онлайн инструмент вече сме писали че са едни от най-добрите.

С конвертора имате възможност да преобразувате вашите изображения в разнообразни формати като: BMP / EPS / GIF / HDR / EXR / ICO / JPG / PNG / SVG / TGA / TIFF / WBMP / WewP.

За финал можем да обобщим че това е един от най-добрите онлайн инструменти, на които можете да се доверите и които ще спасят положението във важен момент.

 5  Freeconvert.com


Freeconvert онлайн конвертор на снимки

Freeconvert.com ни предлага един много бърз онлайн конвертор на снимки, с чиято помощ можете да преобразувате вашите изображения на много високи скорости.

С онлайн платформата на конвертора можете да преобразувате вашите снимки в най-популярните графични форматиJPG / BMP / TIFF / GIF / ICO / PNG / PDF.

За съжаление конвертора не премина нашия тест с PSD файл и като резултат получавате някоя от снимките от ядрото на файла.

Работата с онлайн конвертора е бърза и интуитивна и преминава в три стъпки. Първата стъпка е качване на изображение за конвертиране, което се ъплоудва веднага след като е избран от компютъра. Втората стъпка е избор на формат за преобразуване, а по желание можете да направите ресайз или да завъртите изображението. Третата стъпка в процеса е конвертиране и сваляне на обработения файл.

За финал можем да кажем че това е един много бърз онлайн конвертор на снимки с минимума от опции за обработка на изображение, подходящ за преобразуване на най-популярните графични формати.

Още конвертори: Видео конвертор, Аудио конвертор, Конвертор на документи


Публикуване на коментар

0 Коментари