Предоставено от Blogger.

ТОП 5 сайтове предлагащи безплатен уеб хостинг

В тази статия ще направим преглед на 5 от най-добрите сайтове предлагащи безплатен уеб хостинг с оглед предлаганите функции и поддръжка. Разбира се в интернет пространството има хиляди сайтове предлагащи тази услуга,  ние ще ви представим 5 от тях с техните възможности, функционалност и надеждност.

 1. Hostinger.ru - (PHP, MySQL, 2 GB място, 100 GB трафик)
 2. 000webhost.com - (PHP, MySQL, 1,5 GB място, 100 GB трафик)
 3. Biz.nf - (PHP, MySQL, 250 MB място, 5 GB трафик)
 4. Awardspace.com - (PHP, MySQL, 250 MB място, 5 GB трафик)
 5. Freehostingeu.com - (PHP, MySQL, 200 MB място, 4 GB трафик)

 1  Hostinger.ru

Hostinger.ru предлага с всеки безплатен хостинг акаунт 2 GB място за вашите файлове, 100 GB месечен трафик, което е напълно достатъчно за създаването на уеб сайт. Сайта разполага с удобен и лесен за използване контролен панел. Имате възможност да конфигурирате електронна поща с вашето домейн име, създаване на база данни, FTP акаунт, авто инсталатор на скриптове и CMS, също и функции, като Web Console SSH , редактор на DNS зона и др. Безплатния хостинг включва PHP и MySQL без ограничения , като получавате достъп до най-новите версии.  Начинаещите могат да създадат своя сайт използвайки предоставения  Website Builder, като изберат един от 100-те шаблона.  И не на последно място получавате безплатен хостинг без реклами и банери, текстови линкове и изскачащи прозорци.


 2  000Webhost.com

000webhost.com дава 1,5 GB място за вашите файлове и 100 GB месечен трафик при регистрация на акаунт за безплатен хостинг. Хостинга  поддържа PHP и MySQL , регистрация на поща с вашето домейн име, Zend Optimizer , IonCube и др. Контролният панел е удобен  и интуитивен, лесен за използване и подходящ за начинаещи. С безплатния хостинг имате достъп до Фантастико Autoinstaller система предназначена да направи лесно инсталирането на популярни скриптове. Безплатният хостинг предлага и сайт строител SiteReptile, чрез който с няколко клика можете да създадете един напълно функционален уеб сайт. Безплатния хостинг е без реклами.


 3  Biz.hf

Biz.nf предлага един от най-добрите безплатни хостинг планове в интернет пространството. Освен PHP, MySQL , 250 MB място за вашите файлове и 5 GB месечен трафик с всеки безплатен акаунт вие получавате и възможност за регистрация на до 3 безплатни домейна (субдомейна) от типа co.nf и да добавите 1 Add-on домейн. Безплатния хостинг е без реклами.


 4  Awardspace.com

Awardspace.com предлага също една много добра безплатна и платена услуга за хостинг, за което говорят и многото награди спечелени от компанията. С безплатния хостинг получавате 250 MB място за вашите файлове, 5 GB месечен трафик, PHP, MySQL , 1 Add-on домейн и възможност за създаване на 3 субдомейна. Безплатния хостинг е без реклами.


 5  Freehostingeu.com

Freehostingeu.com предоставя 200 MB, 4 GB месечен трафик, както и до 5 безплатни домейна (субдомейна) с разширение EU.PN и ME.PN. Безплатния хостинг поддържа PHP и MySQL, автоматичен инсталатор на Joomla и WordPress без досадни реклами.

Ако искате и името на вашия сайт да е безплатно прочетете статията "ТОП 5 сайтове предлагащи безплатен домейн на кирилица". 

Категория:

4 коментара:

 1. Безплатен веб хостинг от GetWeb.Cf - PHP,MySQL,CPanel,10GB място, без реклами
  -----------------------------------------
  Хостингът съдържа 10GB място, 100GB месечен трафик, PHP,MySQL,CPanel, безплатни под домейни на GetWeb.cf, Готови шаблони на сайтове, инсталатор на скриптове (Joomla, phpBB и т.н) и много други. Сървърите на хостинга се намират в датацентър в Англия.

  Регистрация на акаунт от тук:
  http://getweb.cf/free-signup.php

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте,
   благодарим ви за информацията. Ще тестваме този безплатен хостинг и може да напишем кратко ревю за неговите възможности.

   Изтриване
 2. Помислих в бързината, че е написал Byethost. Човека си рекламира хостинга но вече е изтрит.

  ОтговорИзтриване

Ако статията Ви е харесала споделете я от бутона в ляво или напишете коментар, ние ще ви отговорим.