ТОП 5 сайтове предлагащи безплатен уеб хостинг 2019

Актуализация - март 25, 2019

В тази статия ще направим преглед на няколко от най-добрите сайтове предлагащи безплатен уеб хостинг за 2019 г. с оглед предлаганите функции и поддръжка. Разбира се в Интернет пространството има хиляди сайтове предлагащи тази услуга, ние ще ви представим само най-добрите от тях с техните възможности, функционалност и надеждност.

 1. Infinityfree.net - (PHP, 400 MySQL датабази, Неограничено място и трафик)
 2. 5gbfree.com - (PHP, MySQL, 5 GB място, 20 GB трафик)
 3. Biz.nf - (PHP, MySQL, 250 MB място, 5 GB трафик)
 4. Awardspace.com - (PHP, MySQL, 250 MB място, 5 GB трафик)
 5. Freehostingeu.com - (PHP, MySQL, 200 MB място, 4 GB трафик)
 6. Freehostia.com - (PHP, MySQL, 250 MB място, 6 GB трафик)

 1  Infinityfree.net

безплатен хостинг
Infinityfree.net предлага с всеки безплатен хостинг акаунт неограничено място за вашите файлове и неограничен месечен трафик, което е най-важно за създаването на уеб сайт. Сайта разполага с удобен и лесен за използване контролен панел. Имате възможност да конфигурирате електронна поща с вашето домейн име, създаване на 400 база данни, FTP акаунт, авто инсталатор на скриптове и CMS, също и функции, като Web Console SSH , редактор на DNS зона и др. Безплатния хостинг включва PHP и MySQL, като получавате достъп до най-новите версии.  Начинаещите могат да създадат своя сайт използвайки предоставения  Website Builder, като изберат един от 100-те шаблона.  И не на последно място получавате безплатен хостинг без реклами и банери, текстови линкове и изскачащи прозорци.


 2  5gbfree.com

безплатен хостинг
5gbfree.com дава 5 GB място за вашите файлове и 20 GB месечен трафик при регистрация на акаунт за безплатен хостинг. Хостинга  поддържа PHP и MySQL , няма опция за регистрация на поща с вашето домейн име. Контролният панел е cPanel удобен и интуитивен, лесен за използване и подходящ за начинаещи. С безплатния хостинг имате достъп до Фантастико Autoinstaller система предназначена да направи лесно инсталирането на популярни скриптове. Безплатният хостинг предлага и сайт строител SiteReptile, чрез който с няколко клика можете да създадете един напълно функционален уеб сайт. Безплатния хостинг е без реклами.
 3  Biz.hf

безплатен хостинг
Biz.nf предлага един от най-добрите безплатни хостинг планове в Интернет пространството. Освен PHP, MySQL , 250 MB място за вашите файлове и 5 GB месечен трафик с всеки безплатен акаунт вие получавате и възможност за регистрация на до 3 безплатни домейна (субдомейна) от типа co.nf и да добавите 1 Add-on домейн. Безплатния хостинг е без реклами.


 4  Awardspace.com

безплатен хостинг
Awardspace.com предлага също една много добра безплатна и платена услуга за хостинг, за което говорят и многото награди спечелени от компанията. С безплатния хостинг получавате 250 MB място за вашите файлове, 5 GB месечен трафик, PHP, MySQL , 1 Add-on домейн и възможност за създаване на 3 субдомейна. Безплатния хостинг е без реклами.


 5  Freehostingeu.com

безплатен хостинг
Freehostingeu.com предоставя 200 MB, 4 GB месечен трафик, както и до 5 безплатни домейна (субдомейна) с разширение EU.PN и ME.PN. Безплатния хостинг поддържа PHP и MySQL, автоматичен инсталатор на Joomla и WordPress без досадни реклами.

 6  Freehostia.com

безплатен хостинг
Freehostia.com предоставя 250 MB за вашите файлове, 6 GB месечен трафик, 1 MySQL датабаза 10 MB, 5 хоствани домейна и 3 E-mail акаунта. Безплатния хостинг включва и автоматичен инсталатор на Joomla и WordPress и е без досадни реклами. Времето за работа на сървъра е гарантирано на 99,9%, а при възникване на проблеми се осигурява 24/7 поддръжка за потребителите.

Ако искате и името на вашия сайт да е безплатно прочетете статията "ТОП 5 сайтове предлагащи безплатен домейн на кирилица". Публикуване на коментар

4 Коментари

 1. Безплатен веб хостинг от GetWeb.Cf - PHP,MySQL,CPanel,10GB място, без реклами
  -----------------------------------------
  Хостингът съдържа 10GB място, 100GB месечен трафик, PHP,MySQL,CPanel, безплатни под домейни на GetWeb.cf, Готови шаблони на сайтове, инсталатор на скриптове (Joomla, phpBB и т.н) и много други. Сървърите на хостинга се намират в датацентър в Англия.

  Регистрация на акаунт от тук:
  http://getweb.cf/free-signup.php

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте,
   благодарим ви за информацията. Ще тестваме този безплатен хостинг и може да напишем кратко ревю за неговите възможности.

   Изтриване
 2. Помислих в бързината, че е написал Byethost. Човека си рекламира хостинга но вече е изтрит.

  ОтговорИзтриване

Ако статията Ви е харесала споделете я или напишете коментар, ние ще ви отговорим.

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)