ТОП 5 сайтове предлагащи безплатен уеб хостинг

В тази статия ще направим преглед на няколко от най-добрите сайтове предлагащи безплатен уеб хостинг с оглед функции и поддръжка.

Най-добрите сайтове за безплатен уеб хостинг

Разбира се в Интернет пространството има хиляди сайтове предлагащи безплатен хостинг, ние ще ви представим само най-добрите от тях с техните възможности, функционалност и надеждност.

  1. Infinityfree.net - (PHP, 400 MySQL датабази, 5 GB място и неограничен трафик)
  2. Biz.nf - (PHP, MySQL, 1000 MB място, 5 GB трафик)
  3. Awardspace.com - (PHP, MySQL, 1000 MB място, 5 GB трафик)
  4. Freehostingeu.com - (PHP, MySQL, 200 MB място, 4 GB трафик)
  5. Freehostia.com - (PHP, MySQL, 250 MB място, 6 GB трафик)

 1  Infinityfree.net

Безплатен хостинг от infinityfree.net
Infinityfree.net предлага с всеки безплатен хостинг акаунт с 5 GB място за вашите файлове и неограничен месечен трафик, което е най-важно за създаването на уеб сайт.

Сайта разполага с удобен и лесен за използване контролен панел. Имате възможност да конфигурирате електронна поща с вашето домейн име, създаване на 400 база данни, FTP акаунт, авто инсталатор на скриптове и CMS, също и функции, като Web Console SSH , редактор на DNS зона и др.

Безплатния хостинг включва PHP и MySQL, получавате достъп и до най-новите версии.  Начинаещите могат да създадат свой сайт използвайки предоставения  Website Builder, като изберат един от 100-те шаблона.  И не на последно място получавате безплатен хостинг без реклами и банери, текстови линкове и изскачащи прозорци.


 2  Biz.hf

Един от най-добрите сайтове за безплатен хостинг
Biz.nf предлага един от най-добрите безплатни хостинг планове в Интернет пространството. Освен PHP, MySQL, вече 1000 MB място за вашите файлове и 5 GB месечен трафик с всеки безплатен акаунт вие получавате и възможност за регистрация на до 3 безплатни домейна (субдомейна) от типа c1.biz и да добавите 1 Add-on домейн. Безплатния хостинг е без реклами.

Biz.nf предоставя безплатен план за хостинг на сайтове, който можете да използвате, за да тествате услугите им без никакви разходи, или можете да създадете и хоствате свой личен сайт, блог, форум или бизнес уебсайт безплатно за цял живот.


 3  Awardspace.com

250 MB безплатен хостинг от Awardspace.com
Awardspace.com предлага също една много добра безплатна и платена услуга за хостинг, за което говорят и многото награди спечелени от компанията. С безплатния хостинг получавате 1000 MB място за вашите файлове, 5 GB месечен трафик, PHP, MySQL, 1 Add-on домейн и възможност за създаване на 3 субдомейна.

Безплатния хостинг е без реклами. С безплатния план за хостинг имате възможност да хоствате един домейн и да добавите до три безплатни поддомейна, които са чудесни за блогове, временни уебсайтове или сайтове за малък бизнес.


 4  Freehostingeu.com

Freehostingeu.com предоставя 200 MB безплатен уеб хостинг
Freehostingeu.com предоставя 200 MB, 4 GB месечен трафик, както и до 5 безплатни домейна (субдомейна) с разширение EU.PN и ME.PN. Безплатния хостинг поддържа PHP и MySQL, автоматичен инсталатор на Joomla и WordPress без досадни реклами.

Поддръжката на PHP, MySQL, включена в безплатния план за уеб хостинг, ви позволява да инсталирате на сайта си много популярни готови php уеб скриптове и приложения, като количка за пазаруване в osCommerce, phpBB, YaBB, SMF форум, PHP-Nuke, Мамбо и др.


 5  Freehostia.com

Freehostia.com предлага качествен безплатен хостинг от 250 MB
Freehostia.com предоставя 250 MB за вашите файлове, 6 GB месечен трафик, 1 MySQL датабаза 10 MB, 5 хоствани домейна и 3 E-mail акаунта. Безплатния хостинг включва и автоматичен инсталатор на Joomla и WordPress и е без досадни реклами.

Времето за работа на сървъра е гарантирано на 99,9%, а при възникване на проблеми се осигурява 24/7 поддръжка за потребителите. Този безплатен уеб хостинг план е идеален избор за вашия малък онлайн бизнес или личен уебсайт. С безплатния план имате възможност да пробвате и оцените услуга, без да харчите нито стотинка.

Освен това ще използвате безплатния си хостинг акаунт толкова дълго, колкото желаете, без никакви такси. Разбира се имате възможност да надстроите с едно кликване до по-усъвършенстван уеб хостинг пакет, като Watercircle, Lovebeat, Wildhoney, Supernatural.


 -  5gbfree.com

5 GB безплатен хостинг ot 5gbfree.com
Сайта 5gbfree.com вече не съществува, той даваше 5 GB място за вашите файлове и 20 GB месечен трафик при регистрация на акаунт за безплатен хостинг. Хостинга  поддържаше PHP и MySQL, без опция за регистрация на поща с вашето домейн име.

Контролният панел беше cPanel удобен и интуитивен, лесен за използване и подходящ за начинаещи. С безплатния хостинг имахте достъп до Фантастико Autoinstaller система предназначена да направи лесно инсталирането на популярни скриптове.

Безплатният хостинг предлагаше и сайт строител SiteReptile, чрез който с няколко клика се създаваше един напълно функционален уеб сайт. Безплатния хостинг беше без реклами.

Ако искате и името на вашия сайт да е безплатно прочетете статията "ТОП 5 сайтове предлагащи безплатен домейн на кирилица". 



Публикуване на коментар

2 Коментари

  1. BlueHost не е безплатен май ...

    ОтговорИзтриване
  2. Помислих в бързината, че е написал Byethost. Човека си рекламира хостинга но вече е изтрит.

    ОтговорИзтриване

Ако статията Ви е харесала споделете я или напишете коментар, ние ще ви отговорим.

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)