Как да премахна надписа „Абонамент за: Публикации (Atom)“ от блога ми

Много от читателите на блогове използват RSS емисиите, като се абонират за новините от тях, други не знаят какво е това или изобщо не им обръщат внимание.

RSS емисиите се използват, както от читатели така и от уебмастъри за да получават актуална информация от любим сайт чрез RSS четци.

Премахване на надписа „Абонамент за: Публикации (Atom)“

Но много от потребителите на Blogger не харесват надписа „Абонамент за: Публикации (Atom)“ в блоговете им, който не изглежда добре и заема пространство в долната част на шаблоните.

Тази статия ще помогне на тези, които искат да премахнат надписаАбонамент за: Публикации (Atom)“ от своя блог.

.1. Като начало влезте в профила си в Blogger и изберете блог, на който искате да премахнете надписа „Абонамент за: Публикации (Atom)“. Ако не се чувствате сигурни направете Backup на шаблона за да избегнете евентуални проблеми.

Редактиране на HTML кода на вашия темплейт

.2. Вече пристъпваме към същинската работа, кликнете на „Дизайн“, а в новата страница на „Редактиране на HTML кода“, както е отбелязано на картинката.

Ще се отвори страница, където ще редактираме HTML кода на вашия шаблон.

Намерете излишния код и го изтрийте

.3. Така, вече сме на страницата с HTML кода на шаблона, кликнете вътре без значение къде, след което натиснете в комбинация бутоните (CTRL + F). Ще се отвори поле за търсене „Searchотбелязано на картинката. Копирайте следния код:

<b:include data='feedLinks' name='feedLinksBody'/>

с (COPY / PASTE) в полето Searchи натиснете Enterза да го намерите автоматично. Когато намерите този ред в HTML кода го изтрийте и натиснете бутон „Визуализация на шаблон“, ако надписа „Абонамент за: Публикации (Atom)“ го няма и всичко по шаблона е наред натиснете „Запазване на шаблона“.

Това е всичко вече имате малко по-подреден, изчистен и приятно изглеждащ темплейт.

Статията "Как да премахна надписа „Предоставено от Blogger“ от блога ми" ще ви е полезна за да подобрите визията на блога си.

Публикуване на коментар

2 Коментари

Ако статията Ви е харесала споделете я или напишете коментар, ние ще ви отговорим.

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)