Как да премахна надписа „Абонамент за: Публикации (Atom)“ от блога ми

Много от читателите на блогове използват RSS емисиите, като се абонират за новините от тях, други не знаят какво е това или изобщо не им обръщат внимание. RSS емисиите се използват, както от читатели така и от уебмастъри за да получават актуална информация от любим сайт чрез RSS четци. Но много от потребителите на Blogger не харесват надписа „Абонамент за: Публикации (Atom)“ в блоговете им, който не изглежда добре и заема пространство в долната част на шаблоните. Тази статия ще помогне на тези, които искат да премахнат надписа „Абонамент за: Публикации (Atom)“ от своя блог.

.1. Като начало влезте в профила си в Blogger и изберете блог, на който искате да премахнете надписа „Абонамент за: Публикации (Atom)“. Ако не се чувствате сигурни можете да направите Backup на шаблона за да избегнете евентуални проблеми.

.2. Вече пристъпваме към същинската работа, кликнете на „Дизайн“, а в новоотворената страница на „Редактиране на HTML кода“, както е отбелязано на картинката. Ще ви се отвори страница, където ще можете да редактирате HTML кода на вашия шаблон.

.3. Така, вече сме на страницата с HTML кода на шаблона, кликнете вътре без значение къде, след което натиснете в комбинация бутоните (CTRL + F). Ще ви се отвори поле за търсене „Search” отбелязано на картинката. Копирайте следния код:


<b:include data='feedLinks' name='feedLinksBody'/>

с (COPY / PASTE) в полето „Search“ и натиснете „Enter” за да го намерите автоматично. След като намерите този ред в HTML кода го изтрийте и натиснете бутон „Визуализация на шаблон“, ако надписа „Абонамент за: Публикации (Atom)“ го няма и всичко по шаблона е наред натиснете „Запазване на шаблона“. Това е всичко вече имате малко по-подреден, изчистен и приятно изглеждащ темплейт.

Статията "Как да премахна надписа „Предоставено от Blogger“ от блога ми" ще ви е полезна за да подобрите визията на блога си.

Коментари

Публикуване на коментар

Ако статията Ви е харесала споделете я или напишете коментар, ние ще ви отговорим.

Популярни публикации от този блог

ТОП 5 на най-добрата безплатна програма за записване на дискове CD-DVD 2019

ТОП 5 на най-добрия безплатен онлайн PDF редактор на текст 2019

Как да проверя дали домейна на сайта ми е наказан и е в черния списък на Google

ТОП 5 безплатен онлайн редактор на снимки 2019

Как да изтрия напълно регистрацията и акаунта си във Facebook