Как да инсталирам Adobe Flash Player - Адоб флаш плеър?

Flash Player вече не е налице

От 2021 г. Adobe прекратява поддръжката за приставката Flash Player. Съдържанието с Flash, включително аудио и видео, вече няма да се възпроизвежда.

Adobe Flash Player (Адоб флаш плеър) е разработен през далечната 1996 г. от компанията Macromedia за изработване на анимирани интернет страници, онлайн игри, уеб реклами. Adobe Flash Player беше мощен и ефективен инструмент за възпроизвеждане на аудио и видео директно през вашия браузър.

Adobe Flash Player вече няма да се поддържа

Пример за това са сайтове, като YouTube, Vbox7 или за гледане на онлайн телевизия, за които инсталирането на този софтуер бе задължително. Adobe Flash създава файлове във формат .FLA и .SWF, които могат да бъдат възпроизведени от софтуерното приложение Adobe Flash Player през вашия браузър.

Софтуерът Adobe Flash Player беше безплатен и задължителен за всеки домашен компютър, като потребителите използващи Google Crome бяха привилегировани защото няма нужда да го инсталират, тъй като той бе интегриран в инсталационния пакет на браузъра.

На тази страница ще изтеглите Adobe Flash Player

.1. Тази статия ще ви помогне да изтеглите и инсталирате Adobe Flash Player на вашия компютър. Като начало отидете на страницата на Adobe.com за да изтеглите софтуера.

Сайта автоматично ще разпознае вашата операционна система, колко битова е тя, кой браузър използвате и ще ви предложи точния софтуер за вашите нужди. На страницата също така, като допълнителна опция имате възможност да инсталирате и McAfee Security Scan Plus.

Ако не искате да инсталирате този допълнителен антивирусен софтуер, който има отношение към сигурността на вашата система просто махнете отметката отбелязана на картинката.

Когато сте готови натиснете бутон „Install nowза да свалите софтуера на вашия компютър, като едновременно с това потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с лицензното споразумение на Adobe Software линк.

Трябва да кликнете върху бутон „Запис на файл“

.2. Когато натиснете бутон „Install nowще се отвори малък изскачащ прозорец с въпрос „Да бъде ли записан този файл?“.

Кликнете върху бутон „Запис на файл“ отбелязан на картинката за да свалите инсталационния файл на Adobe Flash Player на вашия компютър.

Намерете файла и го стартирайте

.3. Вече сте свалили файла на вашия компютър, намерете го и кликнете два пъти върху него за да започнете инсталацията.

Ще се отвори малък изскачащ прозорец, който ще ви покаже прогреса на сваляне и инсталацията на Adobe Flash Player в проценти.

За да завършите успешно натиснете "FINISH"

.4. Процеса на инсталация е кратък, като при успешно завършване трябва трябва да ви изпише надпис „Installation Completeсъс зелена отметка.

За да завършите инсталацията на Adobe Flash Player, натиснете бутон „FINISH”.

Публикуване на коментар

0 Коментари