Как да инсталирам Adobe Flash Player - Адоб флаш плеър

Adobe Flash Player (Адоб флаш плеър) е разработен през далечната 1996 г. от компанията Macromedia за изработване на анимирани интернет страници, онлайн игри, уеб реклами. Adobe Flash Player е мощен и ефективен инструмент за възпроизвеждане на аудио и видео директно през вашия браузър. Пример за това са сайтове, като YouTube, Vbox7 или за гледане на онлайн телевизия, за които инсталирането на този софтуер е задължително. Adobe Flash създава файлове във формат .FLA и .SWF, които могат да бъдат възпроизведени от софтуерното приложение Adobe Flash Player през вашия браузър. Софтуерът Adobe Flash Player е безплатен и задължителен за всеки домашен компютър, като потребителите използващи Google Crome са привилегировани защото няма нужда да го инсталират, тъй като той е интегриран в инсталационния пакет на браузъра.

.1. Тази статия ще ви помогне да изтеглите и инсталирате Adobe Flash Player на вашия компютър. Като начало отидете на страницата на Adobe.com за да изтеглите софтуера. Сайта автоматично ще разпознае вашата операционна система, колко битова е тя, кой браузър използвате и ще ви предложи точния софтуер за вашите нужди. На страницата също така, като допълнителна опция имате възможност да инсталирате и McAfee Security Scan Plus. Ако не искате да инсталирате този допълнителен антивирусен софтуер, който има отношение към сигурността на вашата система просто махнете отметката отбелязана на картинката. Когато сте готови натиснете бутон „Install now” за да свалите софтуера на вашия компютър, като едновременно с това потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с лицензното споразумение на Adobe Software линк, към което се намира на страницата.

.2. След като натиснете бутон „Install now” ще ви се отвори малък изскачащ прозорец с въпрос „Да бъде ли записан този файл?“. Кликнете върху бутон „Запис на файл“ отбелязан на картинката за да свалите инсталационния файл на Adobe Flash Player на вашия компютър.

.3. Вече сте свалили файла на вашия компютър, намерете го и кликнете два пъти върху него за да започнете инсталацията. Ще ви се отвори малък изскачащ прозорец, който ще ви покаже прогреса на сваляне и инсталация на Adobe Flash Player в проценти.

.4. Процеса на инсталация е кратък, като при успешно завършване трябва трябва да ви изпише надпис „Installation Complete” със зелена отметка. За да завършите инсталацията на Adobe Flash Player просто натиснете бутон „FINISH”.

Публикуване на коментар

0 Коментари