ТОП 5 на най-добрия онлайн конвертор на снимки

Онлайн конверторите на снимки са инструменти с които можете да преобразувате вашите изображения в разнообразни формати без да се налага да инсталирате софтуер на компютъра си. Целия процес по преобразуване се извършва онлайн, директно през платформите на техните сайтове предоставени за безплатно ползване. Ако имате снимка или картинка във формат, който не ви върши работа онлайн конвертора може да ви помогне бързо и лесно да я конвертирате в друг. В тази статия ще ви предложим няколко онлайн конвертора на снимки с чиято помощ ще можете да преобразувате вашите изображения в разнообразни формати.

  1. Imverter.com
  2. Pictureresize.org
  3. Zamzar.com
  4. Image.online-convert.com
  5. Coolutils.com

 1  Imverter.com


Imverter.com е любимия ми инструмент за конвертиране на снимки онлайн. Сайта е с една от най-интуитивните визии, без много пояснения но бързо намирате това, което ви трябва. Всичко е максимално опростено, процеса по преобразуване е много бърз, а резултата е отличен. Тук можете да избирате от доста дълъг списък с файлови формати за конвертиране на вашите снимки (JPG / PNG / GIF / BMP / PSD / EPS / PDF / TIFF / FAX / PCX / PGM / PICT / PPM / TGA). При нашите тестове Imverter.com беше един от малкото онлайн конвертори на снимки, които успяха да преобразуват PSD файл в PNG и GIF формати, като фона на изображението остана прозрачен. Конвертора предлага и допълнителни възможности за обработка, като ресайз, завъртане, добавяне на надпис, рамка и др. Можем да обобщим че това е отличен конвертор на снимки, работещ бързо и надеждно, който предлага допълнителни възможности за обработка и който ще ви свърши чудесна работа. 2  Pictureresize.org


Pictureresize.org е също един отличен онлайн конвертор на снимки. Списъкът с поддържани формати е доста дълъг, като тук можете да преобразувате вашите снимки в над 100 графични формата, сред които най-разпространените JPG / GIF / PNG / BMP / PDF / PSD / EPS / SVG / TGA / PCX / DIP и др. Онлайн конвертора е много удобен и интуитивен за ползване с модерна и изчистена визия в приятни цветове, работата е бърза и надеждна. Този конвертор отново успешно преобразува PSD в PNG и GIF, фона на тестовите снимки остана прозрачен, а всички тях можете да свалите в ZIP архив. По желание освен да конвертирате изображението вие можете да го преоразмерите, като сложите отметка на „Resize image“ и да изберете неговото качество. Можем да кажем че това е един от най-добрите онлайн конвертори на изображения отличаващ се с бързина и надеждност на работа, комбинирано с лекота на онлайн платформата и интуитивна приятна визия.

 3  Zamzar.com


Zamzar.com e един универсален онлайн конвертор с възможности за конвертиране на разнообразни формати видео, аудио, документи и разбира се снимки. Онлайн конвертора успешно се справи с преобразуването на PSD файл в PNG формат, картинката запази прозрачност на фона, а след края на процеса имате възможност да свалите и допълнителните изображения. Работата на конвертора е една от най-стабилните и протича на четири етапа, избор на файл, избор на формат, добавяне на вашия e-mail и конвертиране. Като недостатък може да се приеме факта че линка за сваляне на конвертирания файл го получавате във вашата електронна поща, а не директно от сайта. Като цяло това е един отличен онлайн конвертор, с който освен да конвертирате вашите снимки, можете да преобразувате почти всякакви файлови формати бързо и надеждно.

 4  Image.online-convert.com


Image.online-convert.com е един от най популярните онлайн конвертори с богати универсални възможности за преобразуване на разнообразни формати, като видео, аудио, документи, снимки, архиви и др. Това е един от любимите ми универсални онлайн конвертори, от чиито услуги доста често се възползвам, но при преобразуването на PSD файл в PNG фона губи прозрачността си. Тестовете с прозрачността на фона на изображението при конвертиране са важни особено когато става въпрос за лого. За скоростите на работа и стабилността на платформата на този много полезен онлайн инструмент вече сме писали че са едни от най-добрите. С конвертора имате възможност да преобразувате вашите изображения в разнообразни формати като BMP / EPS / GIF / HDR / EXR / ICO / JPG / PNG / SVG / TGA / TIFF / WBMP / WewP. За финал можем да обобщим че това е един от най-добрите онлайн инструменти на които можете да се доверите и които ще спасят положението във важен момент.

 5  Coolutils.com


Coolutils.com ни предлага един много бърз онлайн конвертор на снимки с чиято помощ можете да преобразувате вашите изображения на много високи скорости. С онлайн платформата на конвертора можете да преобразувате вашите снимки в най-популярните графични формати JPG / BMP / TIFF / GIF / ICO / PNG / PDF. За съжаление конвертора не премина нашия тест с PSD файл и като резултат получавате някоя от снимките от ядрото на файла. Работата с онлайн конвертора е бърза и интуитивна и преминава в три стъпки. Първата стъпка е качване на файл за конвертиране, който се ъплоудва веднага след като е избран от компютъра. Втората стъпка е избор на формат за преобразуване, а по желание можете да направите ресайз или да завъртите изображението. Третата стъпка в процеса е конвертиране и сваляне на обработения файл. За финал можем да кажем че това е един много бърз онлайн конвертор на снимки с минимума от опции за обработка на изображение, подходящ за преобразуване на най-популярните графични формати.

Още конвертори: Видео конвертор, Аудио конвертор, Конвертор на документи


Публикуване на коментар

0 Коментари