Банер с прогнозата за времето за уебсайт с автоматично засичане на града

Независимо дали излизате из града или планирате пътуване на дълги разстояния, вероятно ще искате да знаете какво ще бъде времето, когато стигнете за където сте се запътили - или по-късно същия ден.

Добър, надежден сайт, на който да разчитате за прогнозата за времето може да ви е от огромна полза ако искате да излезете сухи от всяка ситуация.

Банер с прогнозата за времето за уебсайт с автоматично засичане на града

Ако сте уебмастър и искате да поставите банер с прогнозата времето значи сте на правилното място.

В статията „ТОП 5 сайтове предлагащи банер с прогноза на времето за твоя сайт“ вече ви запознахме с най-добрите предложения.

В тази статия ще ви предложим още един сайт, който предлага банери с прогнозата за времето, които автоматично засичат локацията, от която отваряте страницата.

Booked, сайт с банери с прогнозата за времето

Booked предлага много и с разнообразен дизайн банери, които ще задоволят и най-взискателните притежатели на уебсайтове.

Дизайнът на банерите е приятен с актуални и модерни цветове, които ще паснат на уебсайтове с разнообразна цветова схема.

Дизайнът е много важен, но по-важна е възможността на банерите да засичат локацията на всеки един потребител и да показват актуална прогноза за времето в неговия регион.

Booked.net – банери с прогнозата за времето

Банерите са нагаждащи се, така че няма да имате проблем и с мобилните устройства. Имате възможност да персонализирате темата, града, език, температура и др.

Някои от банерите предлага 7 дневна прогноза за времето, а други възможност за добавяне на до 10 града по избор.

Имате три вида банери за избор

Банерите са групирани в три групи, големи, лайт и малки. Изберете желания дизайн, персонализирайте го по ваше желание, копирайте неговия HTML код и го поставете във вашия уеб сайт на мястото, където искате да се визуализира.

Препоръчваме ви Lite или Small версиите на банерите

Бих ви препоръчал някой от Lite или Small версиите на банери, които са с по-малко текст и да изберете руски език от опциите за персонализиране. По този начин името на града, който изберете ще е на кирилица.

Основното предимство на банерите предлагани от Booked е, че те се вписва в дизайна на вашия сайт, защото има толкова много типове с разнообразен дизайн и цветова схема.

Освен това, банерът с прогноза за времето може всъщност да задържа посетителите ви, защото ще бъдат информирани за дни напред. Услугата е напълно безплатна, бърза, лесна за използване, а прогнозата точна.

Посетете сайта и генерирайте HTML код

Публикуване на коментар

0 Коментари