ТОП 5 безплатен онлайн редактор на снимки

В тази статия ще ви предложим някои от най-добрите онлайн решения за редакция на вашите снимки.

Това е класация за най-добър безплатен онлайн редактор на снимки някои, от които доста сериозни откъм възможности и функционалност.

Най-добрия безплатен онлайн редактор на снимки

За разлика от програмите за редакция на снимки тук процесът е изцяло онлайн без нужда от инсталиране на софтуер. Имате възможност да преоразмерявате, изрязвате, да коригирате контраста, яркостта и др.

  1. Pixlr.com
  2. Queeky.com
  3. Befunky.com
  4. Online-image-editor.com
  5. Muro.deviantart.com
  6. Adobe Photoshop Express Editor

 1  Pixlr онлайн редактор

Pixlr е много полезен онлайн редактор на снимки
Pixlr е един много мощен и полезен онлайн редактор на снимки, както споменахме в статията „Онлайн програми“. Приложението доста успешно замества в някои отношения, възможности и инструменти известни програми, като Adobe Photoshop.

Сайта предлага доста разширени възможности за онлайн редакция и ресайз на изображения, като всичко се случва бързо и лесно. Освен от компютър, вие имате опция да качите изображението, което искате да редактирате и от URL. Поддържат се най-разпространените формати JPG, GIF, PNG, BMP и др.

Онлайн програмата се характеризира с огромен брой инструменти, меню с огромна функционалност и възможности, а финалния резултат е на професионално ниво.



 2  Queeky онлайн редактор на снимки

Queeky е онлайн редактор на професионално ниво
Queeky е също един много добър инструмент за онлайн редакция на изображения, който също доста наподобява, като визия и функционалност познатия ни Adobe Photoshop.

Възможностите на приложението са многобройни и работата е на професионално ниво. Queeky е онлайн платформа, която освен за редакция на снимки е специализирана за хора, които обичат да рисуват.

Менюто на онлайн програмата е доста богато, имате възможност с няколко клика да изрежете част от снимка, да промените нейния размер, контраст, яркост.

Забележка: Ако имате инсталиран Ad Blocker  ще трябва да го изключите за да използвате инструмента.


 3  Befunky редакция на снимки

Befunky е онлайн инструмент за регулиране цвета, контраста, яркостта на снимка
BeFunky е онлайн платформа три в едно. Сайта ви дава възможност за редакция на изображения, неповторими фото ефекти и създаване на уникални колажи.

Това е сайт, с който ще преоразмерите или добавите рамка на вашата снимка, ще регулирате цвета, контраста, яркостта, наситеността и остротата й.

Снимка без фото ефект, е като еднорог без дъга. BeFunky се е погрижил за вас и предлага огромен брой уникални фото ефекти повечето, от които безплатно, чрез които вашите снимки стават неповторими.

Създаването на фото колаж никога не е било по-лесно, BeFunky предлага голям избор от безплатни шаблони, страхотни ефекти, а в комбинация с безпроблемната интеграция в BeFunky Photo Editor снимките ви ще изглеждат по-добре от всякога.
 

 4  Online Image Editor редакция на снимки онлайн

Онлайн редактор на изображения с много възможности
Online Image Editor е безплатен онлайн редактор на снимки, с който ще преоразмерявате и изрязвате, ще добавяте текст, граница, сливане или насищане.

Имате опция да добавите на вашата картинка рамка или маска, да заоблите нейните ръбове. С онлайн редактора имате възможност да създавате собствени GIF анимации, като сложите върху картинката предварително избрана анимация или блещукащи звездички.

Сайта работи с най-разпространените формати, като JPG, BMP, GIF, PNG и др.

Предимствата на редактора са възможностите за GIF анимация и не на последно място сайта е преведен на български, което улеснява потребителите без езикова подготовка.
 

 5  Muro Deviantart, програма за редакция на изображения

Сайта Muro DevianArt е създаден за художествени ентусиасти
Muro Deviantart самото име на сайта показва, че е създаден за хора на изкуството и художествени ентусиасти, като регистрираните потребители надхвърлят 30 милиона членове.

Сайта DevianArt е тип социална мрежа създадена за хора харесващи изкуството да се забавляват, вдъхновяват и овладяващи твореца в себе си.

Преди да използвате инструмента Muro Deviantart трябва да направите кратка регистрация, която ще ви позволи да се идентифицирате.

Платформата разполага с богат инструментариум, като освен най-разпространените възможности за редакция на снимки сайта разполага и с много инструменти, чрез които рисуването става  много лесно и приятно.
 

 6  Adobe Photoshop Express Editor мощна програма за обработка изображения

Изключително мощен онлайн редактор на снимки от Adobe
Adobe Photoshop Express Editor е изключително мощен онлайн редактор на снимки, който е замислен да е лесен за използване и в същото време с големи възможности, както бихме очаквали от най-голямото име в тази сфера.

Този безплатен онлайн редактор на снимки има всичко, което бихте очаквали от Adobe. Въпреки, че няма да се похвали с толкова много инструменти, като някои от неговите конкуренти, всичко, с което разполага, е полирано до съвършенство (с изключение на няколкото опции, които в момента са в бета версия).

Инструментите за изостряне и омекотяване оправдават очакванията ни и особено ни харесва възможността да преглеждаме всеки ефект, преди да го добавим. Имате опция да възстановите изображението си по всяко време, като използвате плъзгача, за да видите редактираните и оригиналните версии една до друга.

Недостатъците на тази онлайн програма са ограниченията на размера от 16 MB и формата на файловете (JPEG, JPG, JPE), както и липсата на поддръжка на слоеве.

Ако искате само бързо да преоразмерите изображение, прочетете статията „ТОП 5 сайтове за онлайн ресайз, намаляване размера на снимки“.


Публикуване на коментар

1 Коментари

Ако статията Ви е харесала споделете я или напишете коментар, ние ще ви отговорим.

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)