Предоставено от Blogger.

ТОП 5 сайтове за онлайн редакция на снимки

В тази статия ще ви предложим няколко онлайн решения за редакция на вашите снимки. Това е една непретенциозна ТОП 5 класация на популярни сайтове за онлайн редакция на снимки някои, от които доста сериозни откъм възможности и функционалност.   Процесът на обработка е изцяло онлайн, като можете да оразмерявате, изрязвате, да коригирате контраста, яркостта и др.

  1. Pixlr.com
  2. Queeky.com
  3. Befunky.com
  4. Online-image-editor.com
  5. Muro.deviantart.com

 1  Pixlr.com

Pixlr.com е един много мощен и полезен онлайн редактор на снимки, както споменахме в статията „Онлайн програми“. Онлайн приложението доста успешно замества в някои отношения, възможности и инструменти известни програми, като Adobe Photoshop. Сайта предлага доста разширени възможности за онлайн редакция и ресайз на изображения, като това става много бързо и лесно. Освен от компютър, вие можете да качите изображението, което искате да редактирате и от URL, като се поддържат най-разпространените формати JPG, GIF, PNG, BMP и др. Онлайн програмата се характеризира с огромен брой инструменти, меню с огромна функционалност и възможности, като финалния резултат е на професионално ниво.


 2  Queeky.com

Queeky.com е също един много добър инструмент за онлайн редакция на изображения, който също доста наподобява, като визия и функционалност познатия ни Adobe Photoshop. Възможностите на приложението са многобройни и работата е на професионално ниво. Queeky.com е онлайн платформа, която освен за редакция на снимки е специализирана за хора, които обичат да рисуват. Менюто на онлайн програмата е доста богато, като имате възможност с няколко клика да изрежете част от снимка, да промените нейния размер, контраст, яркост.


 3  Befunky.com

Befunky.com е онлайн платформа три в едно, сайта ви дава възможност за редакция на изображения, неповторими фото ефекти и създаване на уникални колажи. Това е сайт, с който можете да преоразмерите или да добавите рамка на вашата снимка, да регулирате цвета, контраста, яркостта, наситеността и остротата й. Снимка без фото ефект, е като еднорог без дъга. Befunky.com се е погрижила за вас и предлага огромен брой уникални фото ефекти повечето, от които безплатно, чрез които вашите снимки стават наистина неповторими. Създаването на фото колаж никога не е било по-лесно, Befunky.com предлага голям избор от безплатни шаблони, страхотни ефекти, а в комбинация с безпроблемната интеграция в BeFunky Photo Editor снимките ви ще изглеждат по-добре от всякога.


 4  Online-image-editor.com

Online-image-editor.com е безплатен онлайн редактор на снимки, който ви дава възможност да ги преоразмерявате и изрязвате, да добавяте текст, граница, сливане или насливане. Можете да добавите на вашата картинка рамка или маска, да заоблите нейните ръбове. С онлайн редактора имате възможност да създавате собствени GIF анимации, като сложите върху картинката предварително избрана анимация или блещукащи звездички и блещукания. Сайта работи с най-разпространените формати, като JPG, BMP, GIF, PNG и др. Предимствата на редактора са възможностите за GIF анимация и не на последно място сайта е преведен на български, което улеснява потребителите без езикова подготовка.


 5  Muro.deviantart.com

Muro.deviantart.com самото име на сайта показва, че е създаден за хора на изкуството и художествени ентусиасти, като регистрираните потребители надхвърлят 30 милиона регистрирани членове. Сайта DevianArt е тип социална мрежа създадена за хора харесващи изкуството да се забавляват, вдъхновяват и овладяващи твореца в себе си. Преди да използвате инструмента Muro.deviantart.com трябва да направите кратка регистрация, която ще ви позволи да се идентифицирате. Платформата Muro.deviantart.com разполага с богат инструментариум, като освен най-разпространените възможности за редакция на снимки сайта разполага и с много инструменти, чрез които рисуването става  много лесно и приятно.

Ако искате само бързо да преоразмерите изображение, прочетете статията „ТОП 5 сайтове за онлайн ресайз, намаляване размера на снимки“.

Категория:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Ако статията Ви е харесала споделете я от бутона в ляво или напишете коментар, ние ще ви отговорим.