ТОП 5 на най-добрите безплатни онлайн компютърни програми

Доста често се случва да работим на различни компютри, нямаме време и възможност да инсталираме желаната програма, в тази статия ще ви предложи най-добрите онлайн алтернативи на познатите ни безплатни програми.

Най-добрите безплатни онлайн компютърни програми

С тяхна помощ вие ще можете да работите онлайн директно през вашия браузър, без нужда от инсталиране на софтуер.

Ще ви предложим няколко онлайн програми за фото обработка, видео, аудио и фото конвертиране, проверка на правопис, разархивиране и др.

  1. Office.com – (Онлайн офис пакет)
  2. Pixlr.com – (Онлайн редактор на снимки)
  3. Online-convert.com – (Онлайн конвертор)
  4. Slovored.com – (Онлайн проверка на правопис)
  5. Wetransfer.com – (Трансфер на файлове)
  6. Extract.me – (Онлайн разархивираща програма)

 1  Office.com

Office.com безплатен онлайн офис пакет
Office.com предоставя пакет от онлайн приложения от познатия на всички Microsoft Office, с които вие можете да редактирате вашите  Microsoft Word, Microsoft Excel и Microsoft PowerPoint файлове директно в Интернет.

Споделете ги в OneDrive с други хора и работете заедно по едно и също време. Office.com съчетава най-често използваните функции в Microsoft Office, чрез които в реално време можете да си сътрудничите свободно със семейството и приятелите при споделяне и редактиране на документи, електронни таблици и презентации.

Можете да ползвате Office.com веднага щом се регистрирате.

 2  Pixlr.com

Pixlr.com безплатна онлайн програма за редактиране на снимки
Pixlr.com е един от най-популярните и добри онлайн редактори на снимки. Ако не сте професионален уеб дизайнер и не ползвате ежедневно програми, като Adobe Photoshop, Pixlr.com е една много подходяща онлайн програма за преоразмеряване, рязане, добавяне на текст на вашите снимки.

С програмата се работи бързо, леко и интуитивно, можете да качите снимка както от компютъра така и от URL, след което с помощта на многобройните инструменти да постигнете желаните промени.

 3  Online-convert.com

Безплатен мултифункционален онлайн конвертор
Online-convert.com е мултифункционален онлайн конвертор с помощта, на който можете да преобразувате медия файлове от един формат в друг бързо и лесно.

Не е нужно да инсталирате каквото и да е с програмата се работи онлайн, избира се вид медия, файловете се ъплоудват (качват се на техния сървър), след което се избира изходния формат.

Online-convert.com дава възможност да конвертирате аудио, видео, снимки, документи и други онлайн, като програмата разполага с много настройки за по-напредналите потребители.

 4  Slovored.com

Онлайн програма за проверка на правописа
Slovored.com е сайт за онлайн проверка на правописа и граматиката на текст.

Ако нямате инсталирана програма за проверка на правописа, нямате възможност или просто не знаете как, този сайт ви дава възможност с функцията "Copy / Paste" да проверите съдържанието на документ за грешки.

С онлайн програмата се работи много лесно и бързо, след като поставите текста в полето натиснете бутон „Провери“, отваря се нова страница където грешните думи са оцветени и подчертани в червено.

Всичко което трябва да направите е да кликнете върху грешните думи, като се отваря падащо меню, от което трябва да изберете правилната дума.

 5  Wetransfer.com

С Wetransfer можете да изпращате безплатно файлове с големина до 2 GB
Wetransfer.com е сайт, чрез който можете да изпращате безплатно файлове с големина до 2GB, без регистрация, просто и сигурно.

Когато използвате безплатно сайта не можете да изтривате изпратените файлове, това става автоматично след 7 дни.

Според компанията имейлите, които ползваме за изпращане на файлове не се предоставят на трети страни.

 6  Extract.me

Полезна безплатна онлайн разархивираща програма
Extract.me е безплатна онлайн разархивираща програма, която работи с разнообразни формати най-важните из между които ZIP / RAR / 7z / ZIOX / TAR / ISO / EXE / MSI / GZ и др.

Онлайн програмата е много удобна ако на устройството, което работите няма архивираща програма и трябва бързо да реагирате.

Онлайн инструмента Extract.me е съвместим практически с всяко устройство използващо актуален браузър и Интернет връзка.

Публикуване на коментар

0 Коментари